Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bende sadece backroundu inceledim. arkadaşım bide o backroundu çıkar bakalım nasıl gözükücek? diyeceğim şu ki, backround çok hoş ama ne böyle bir kataloga yakışmış nede ondan başka bir tasarım yapılmış..
Arkadaslar aslında haklısınız ama is basıldığı zaman burdaki gibi durmadı mat selefon oldu çelince üzerine iyi durdu...müşterininde gzüne hoş gelince mecburen böyle bir iş çıktı ortaya bende sizinle paylaşmak istedim
bende sadece backroundu inceledim. arkadaşım bide o backroundu çıkar bakalım nasıl gözükücek? diyeceğim şu ki, backround çok hoş ama ne böyle bir kataloga yakışmış nede ondan başka bir tasarım yapılmış..
bencede backround çok hoş ve güzel ürünlerin önüne geçmiş çok dikkat çekiyor yani biraz daha opozitesini dşürürüsen ve ürünlere altlarına gölge verirerek ürünleri ön plana çıkara bilirsin emegine saglık...
bencede backround çok hoş ve güzel ürünlerin önüne geçmiş çok dikkat çekiyor yani biraz daha opozitesini dşürürüsen ve ürünlere altlarına gölge verirerek ürünleri ön plana çıkara bilirsin emegine saglık...
backround ürünlerin önüne geçmiş daha dikkat çekiyo... sadece ön kapakta kullanıp arka kapağa biraz taşırarak ve zemin rengini kullansanız nasıl olur acaba ayrıca iç sayfalardada yine tek renk olabilir nacizane fikrimdir düşüncenize ve ellerinize sağlık