slhoz
⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Meraba Arkadaşlar, sizlere katalokla alakalı birkaç sorum olacaktı. Ben photoshop ve illustrator kullanıyorum. Fakat şimdi katalok hazırlamam gerekiyor. İllustratorde bunu yapmamın imkanı var mı? Aşağı yukarı 100 sayfalık profesyonel birşey olması gerekiyor. Mesela bir şablon hazırlamak ve diğer sayfalardada onun olmasını istiyorum. Daha önce corel ve indesign kullandım orta seviyede orada katalok ve dergi yapmıştım. Ama şimdi sıfıra sıfır herşeyi unutmuşum. Bende biraz araştırdım sanırım indesign öğrenmem lazım. Fakat en rahat illustratorde çalışıyorum. Şimdi resimlerimi ps de hazırlasam. İllustratorde de hizalamalar dahil tamamen sayfa tasarımını yapsam. İndesign de de sadece her sayfada uygulanacak şablonu ve sayfa numarasını yerleştirsem. Daha sonra illustrator den bitmiş sayfaları indesign a atsam olur mu sizce? Çok acil şu işi çözmem lazım çünkü iyi bir firmanın kataloğunu yapmam lazım. Son olarakta matbaaya ne şekilde sunayım kataloğu? Tek sayfalık birşey olsa sorun yok ama çok sayfalı olunca sıkıntıya düşdüm. Yardım ederseniz çok sevinirim