Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

kataloğ kapagı tasarım

semsx

🏅Acemi Tasarımcı🏅

yorumlarınızı bekliyORUM bu bir dünyaya acılmak isteyeön bir firmanın kataloğ tasarımı alternatif sunarsanız sevinirim bide uygun bir backround sunarsanız sevinirim

birozen

🌱Yeni Üye🌱
merhaba öncelikle kolların dekupesi olmamış kesik kesik ve kollar havada kalmış onları dünyaya yedirip birleştirmen gerekir renkler genel olarak iyi ama bacround daki gradient olmamış ya düz renk kullan yada başka birşey düşün logoyuda beyaz yaparsan çok daha iyi olur

browse.phtml

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
Düşünce güzel fakat uygulama kötü.Dekupede sorun var renkler soluk üzerinde biraz daha çalışmalısın

semsx

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yorumun için sağol bi burda önerileri alım düzeltip tekrar sunucam

semsx

🏅Acemi Tasarımcı🏅
aslında decube de sorun yok üstünde lens var ve jpg yapınca sorun veriyo bizzat dijital çıktı aldım sorunsuz decube

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
decube? ohh mondööö ..
güven simgesi tokalaşma, dünya ve mor degrade...aslında söylenecek çok şey var ama yaratıcılığını kullanmanı öneririm..sabit objeler materyaller dışına da taşabilirsin..mesela ellere maske uygulayıp dünyayı ellerin içine maskeleyebilirsin..gibi...
bana kalırsa baştan savma gibi duruyor..üstünde daha çok oynamalısın..
kolay gelsin..

semsx

🏅Acemi Tasarımcı🏅
decube? ohh mondööö ..
güven simgesi tokalaşma, dünya ve mor degrade...aslında söylenecek çok şey var ama yaratıcılığını kullanmanı öneririm..sabit objeler materyaller dışına da taşabilirsin..mesela ellere maske uygulayıp dünyayı ellerin içine maskeleyebilirsin..gibi...
bana kalırsa baştan savma gibi duruyor..üstünde daha çok oynamalısın..
kolay gelsin..

yorumun için sağol