Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Katalog ürün çekimi için kolay yoldan ürünw rötuş yapma

Arda Aktemur

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar elimde 300 e yakın katalog için çelimiş plastik ürün fotoları var bunları cropladım fakat tek tek hepsine rötuş atmam gerekiyo ufak, tefek ürünleri rötuşluyorum ama genel olarak blur felan vererek bunları birde görsel olarak güzel görünmesini istiyorum bunu nasıl yapabilirim lütfen yardımcı olun şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ederim.

Arda Aktemur

🌱Yeni Üye🌱
Bir şu konuya cevap verecek bir sürü profesyonel arkadaşın arasından biri yokmu arkadaşlar lütfen zor durumdayım bir yardımcı olun veya yabancı içerikli sitelerde ürünlere rötuş atmayla alakalı ders varsa lüfen linkini verin bakayım.

Freelens

🌟Usta Tasarımcı🌟
Mantiken bir dusun toplu rotus olurmu. Yani butun yuzler aynimi. Butun urunler aynimi.
Muhtemelen degildir. Hani desek butun bunlar aynidir sende bir actions yap olsun bitsin diyecem. Olmadigina gore...

Demekki olmuyormus, profosyeneligi sorgulama, kendini sorgula.

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️
Mantiken bir dusun toplu rotus olurmu. Yani butun yuzler aynimi. Butun urunler aynimi.
Muhtemelen degildir. Hani desek butun bunlar aynidir sende bir actions yap olsun bitsin diyecem. Olmadigina gore...

Arkadaşa hak vermemek elde değil, eğer yaptığın rötuşlar her resimde farklı değilse actionsdan başka seçeneğin yok. Eğer ki hepsinde farklı şeyler yapıyorsan(örn. dekupe, arkaplana blur) hepsiyle tek tek uğraşmalısın..

Arda Aktemur

🌱Yeni Üye🌱

Ürünlerin hepsinin farklı olduğunu bilecek kadar ve hepsine ayrı, ayrı rötuş atılacağını bilecek kadar kafam çalışıyor ama şu fotoğrafçıların insan yüzlerine uyguladığı rötuş eklentileri var. Hani onun gibi sadece ürün fotoğraflarındada öyle bir uygulamayla ürünleri düzeltebilirmiyim gibi soru soruyorum. Belki soruyu yanlış yöneltmiş olabilirim profesyonelliği sorgulamıyorum sadece burada birsürü işinin ehli insan varken birinin bile yardımcı olabilecek bir şekilde cevap vermemesine anlam veremiyorum.

Bilgi paylaşıldıkça güzelse internettede araştırdım hiç ürün görseli rötuş'u nasıl yapılabilir ile ilgili bir cevap bulamadım sizlerden yardım istedim sadece, yanlış bir şey yaptıysam özür dilerim.

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️
Ürünlerin hepsinin farklı olduğunu bilecek kadar ve hepsine ayrı, ayrı rötuş atılacağını bilecek kadar kafam çalışıyor ama şu fotoğrafçıların insan yüzlerine uyguladığı rötuş eklentileri var. Hani onun gibi sadece ürün fotoğraflarındada öyle bir uygulamayla ürünleri düzeltebilirmiyim gibi soru soruyorum. Belki soruyu yanlış yöneltmiş olabilirim profesyonelliği sorgulamıyorum sadece burada birsürü işinin ehli insan varken birinin bile yardımcı olabilecek bir şekilde cevap vermemesine anlam veremiyorum.

Bilgi paylaşıldıkça güzelse internettede araştırdım hiç ürün görseli rötuş'u nasıl yapılabilir ile ilgili bir cevap bulamadım sizlerden yardım istedim sadece, yanlış bir şey yaptıysam özür dilerim.

Rötus fotoğraftan fotoğrafa ve nasıl birşey istendiğine göre değişir. Bunun genel bir anlatımı yoktur zaten . Sen bi kaç tane görsel yükle , görseller üzerinde neler yapılabilir değerlendirelim..