Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kayı-Tes Mühendislik

emrhsn

🌱Yeni Üye🌱
Merhabalar arkadaşlar.
İlk defa yaptığım logo tasarımlarını kendi firmamız için yaptım. Firmamız ısıtma-soğutma, yangın tesisatı, sıhhi tesisat ayrıca bu sektörlerde kullanılan bazı parçaların üretimini yapmakta fakat uzun vadede tamamen üretime geçmek istemektedir. Ayrıca iletişim ve bilişim alanlarındada firmalarımız mevcuttur. Bu bağlamda uzun vadeli bir logoya ihtiyacımız oldu. Temelini Kayı kelimesinden alarak bu kelimeyi içinde barındırma zorunluluğu olmayan logolar tasarlamaya çalışyorum sizdende bu kriterler dahilinde yorumlar rica ediyorum. Şimdiden teşekkürler.
Logo-1
logo2ds.jpg

Logo-2
logo3np.jpg

Logo-3
logo4m.jpg

Logo-4
logo5a.jpg

Logo-5
logo6j.jpg

Logo-6
tasarm7.jpg

Logo-7
tasarm8.jpg

Logo-8
tasarm9.jpg

Logo-9
tasarm10.jpg

Logo-10
tasarm11.jpg

Logo-11
tasarm12.jpg

Logo-12
tasarm13.jpg

Baklava deseni üzerinde denemeler yapacağım tavsiye için teşekkürler.

Logo-13
tasarm14.jpg

Logo-14
tasarm15.jpg

Logo-15
tasarm16.jpg

Logo-16
tasarm17.jpg

Sizce renk veya şekillerde bir değişiklik yapmam gerekiyor mu?

Arkadaşlar logoda farklı bir şey deneyeyim diye Kayı Boyunun damgasını üzerinde uğraşıyorum
Bu orjinal damga:
kay1c.jpg

Buda değiştirlmiş hali
tasarm21.jpg

DAha nasıl geliştirilebilir arkadaşlar şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkürler

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

hardz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.hgrafik.net
2. Çalışmadaki Logo göze daha hoş geliyor.. ama piyasada çok kullanılan bir logo.. Ayrıca yaptığınız logo firmanın içinde bulunduğu sektöre uyumsuz gibi geldi. Eğer bu çalışmanın üzerinden gidecek olursanız çalışmanızın üzerinde biraz daha durmanızı tavsiye ederim..

Ama bence yeni birşeylere yönelmeniz daha mantıklı olacaktır.

C-Larinase

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Baklava deseni tarzında logolar çizmeyi dene Kayı ismine uyumlu olur :)

Rüveyda SALIK

MissGraphic
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.grafikerler.net
Flood yapan üye:

https://www.grafikerler.net/forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz-t48.html#post84

Yaptığınız kural ihlali ile ilgili madde aşağıdaki gibidir:

Alt alta aynı içerikli veya ayrı içerikli mesaj atmak flood (arka arkaya aynı içerikli veya farklı içerikli mesajın aynı kullanıcı tarafından foruma gönderilmesi ) olduğu için yasaktır! Aklınıza sonradan bir şey gelirse, yanlış yazdığınız bir şeyi ya da yanlış grafikleri mesaj içeriğinden düzenlemek için mesajınızın altında cevap yoksa mesajınızda ki
edit.gif
butonuna tıklayarak ekleme yapınız. Düzenleme işlemi belirli bir zaman sonra gerçekleştirilemeyeceğinden düzenleme butonu aktif olma özelliğini kaybedecektir. Flood içerikli mesajlar silinir. Tekrarı halinde kullanıcıda art niyet tespit edilirse forumdan uzaklaştırılır...

emrhsn

🌱Yeni Üye🌱
Bu da renk tonları firmamızın eski log rengi K.K.K. lojistik destek birliğinin Bayrak rengiydi renk değişmesin diye böyle yaptım fikirlerinizi bekli,yorum
Bu lojistik birliği bayrağı
levazim.jpg

buda varyasyonlar
85576491.jpg