Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kayseri'de Grafik işinden anlayan arkadaşlar aranmaktadır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mehmet KIYMIK

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
mehmetkiymik.com
1200 TL Maaş + SSK + Yemek + ulaşım işinde profesyonel olarak hayal gücü yüksek Açık hava reklamcılığı, Kurumsal kimlik çalışmaları, web sayfasında uzman arkadaşlar aramaktayız. Muracatlarınızı bize özel mesaj olarak bildirmenizi rica ederiz size en kısa süre içinde cevap vereceğiz.

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
İş Veren ve İş Arayan ilanları hakkında genel hatırlatma:

• Genel forum kuralları, İş arayan ve İşveren bölümleri içersindeki konularda da geçerlidir.
  • Lütfen ilanda istenilen özelliklerde iseniz mesaj yazınız. İlanla alakasız mesajlar haber verilmeksizin silinecektir.
  • Sitemizin kurallarınca ilanlarınıza kesinlikle, msn adresi, e-mail adresi, internet adresi, adres ve telefon bırakmayınız.
  • Sizlere P.M. (Özel Mesaj) yolu ile ulaşılacaktır.
  • Daha önce açılmışbir ilanınız varsa ikinci bir ilan açmayınız.

Grafiker arkadaşlar ya da işverenler:

Sitemiz de iş/çalışan bulma ilanlarınızı bırakabilirsiniz.

Yeteneklerinizi ilk bakışta gösterebilmek için ilanlarınız aşağıda ki örneğe göre yapılırsa daha anlaşılır olursunuz.

İş arayanlar için örnek:

— Yaşadığınız şehir:
— Kullandığınız programları ve seviyeleri:
— İş deneyimi ve içeriği:
— Site sayfalarında sunabileceğiniz bir kaç görsel örnek referanslarınız:
—Kendiniz hakkında açıklama:

İşverenler için örnek:

— Firma ismi:
— Çalışma şartları:
— Aranılan kişinin özellikleri:
— İşin mahiyeti:

Gösterdiğiniz hassasiyet için teşekkür ederiz.

grafikerler.net yönetimi

nihavend77

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
hem ofset hem web bulmanız biraz zor olur, olsa bile bu fiyata zor olur

Mehmet KIYMIK

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
mehmetkiymik.com
Kayseri'de 1200 tl gibi bir aylık alan grafiker çok nadirdir. Bir kişi aramıyoruz her sanat dalından bir kişi arıyoruz. Web tasarım konusunda acil arkadaşlara ihtiyacımız var yalnız.

YS_reklam

🌱Yeni Üye🌱
20 yıllık grafikerim

Ben İzmir ve istanbulda uzun yıllar matbaa, renkayrımı, reklam ajansı ve tabelacıda mesleğimi devam ettirmiş olan bir grafikerim. Şu an gerçi Alanya da yaşıyorum ve burada bizim meslekte iş bulmak zorlaştı her okuldan mezun olan grafikerim diyor. eğer şartlarda anlaşırsak isterseniz internet üzerinden size grafik tasarım konusunda destek verebilirim. Ücret konusunu msn üzerinden konuşabiliriz.
evde hertürlü grafik tasarım işlerini yapıyorum eğer size uygun gelirse netten çalışmak olumlu veya olumsuz cevabınızı bekliyorum.

lovebrigand

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.yediiklimajans.com
8 senedir bu işi yapıyorum eğer şu an gaziantebin en büyük matbaalarından bir tanesinde hem yöneticilik hemde grafikerlik yapıyor kısacası tüm ihtiyaçlarınız karşılanabilir yalnız bu maaşa kayseride zor maaş konusunu biraz daha yüksek düşünürseniz neden olmasın derim tşk. ediyorum

reborn

🏆Pro Tasarımcı🏆
freelence düşünürseniz ben burdayım.

ucurum22

🌟Usta Tasarımcı🌟
Arkadaşlar yalnız Mehmet bey maaş konusunda son derece haklı..Kayseri'deki piyasa durumunu bilseniz bu maaş için düşük tabirini kullanmazdınız.Ben grafiker değilim fakat kısa süreli bazı yerlerde çalıştığım oldu grafik operatörlüğü yaptım kısacası..Ben yüksekokul mezunu olmama rağmen şu an hiç alakamın olmadığı bir işte 640 liraya çalışıyorum otobüs bileti satıyorum varın gerisini siz düşünün,1200 lira maaşı az görmemek lazım bence..Kayseride ne kadar donanımlı olursanız olun alacağınız ücret asgari ücretin 100-200 üzeri olmakta,gerçekten gerekli deneyimim olsa şahsen ben kaçırmazdım.

Custodian

🌱Yeni Üye🌱
Kayseriliyim fakat şehirden ayrıldım o iş haytının içinde bu maaşı gerçekten veriyorsa çok iyi kayseri için. Hem ofset baskı hem web tasarım grafik tasarım bilen eleman ender bulunur ama ben halen memleketimde yaşıyor olsam görüşürdüm.

gokhanasln

🌱Yeni Üye🌱
eğer ilanınız hala gecerkiyse ilgileniorum 3ds max , photoshop , illustrator, frrehand. kullanıorum baslangıc asmasında flash ve dreamweaver mail. adresim gokhanasln@ gmail com

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
insani bir rakam önermiş olmanız taktir edilesi...
umarım amaçlarınıza uygun arkdaşlar bulabilirsiniz...

zaten web için ayrı bir elemana ihtiyaç duyduğunu belirtmiş. Tartışmalar yersiz... İnsani hastalığınızın tüm Türkiye'ye yayılmasını dilerim XD

Mehmet KIYMIK

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
mehmetkiymik.com
Gösterdiğiniz ilgi ve alakadan dolayı konuyla ilgilenen bütün arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Fiyatı yüksek söylediğimizden mi yoksa benden mi kaynaklanıyor bilmiyorum ama Kayseri'den hiç adayımız olmadı malesef galiba kendi başımızın çaresine bakmalıyız. Konuyu yöneticilerden çöpe kaldırmasını rica ederim.

evinamin33

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.emirgrafik.com
merhaba iş ilanınız için sizi rahatsız ediyorum. eğer eleman almadıysanız bu işle ilgileniyorum

kullandığım programlar;
Photoshop :çok iyi
Corel :çok iyi
Illustrator :iyi
Freehand :eek:rta
Dreamweaver: iyi
flash: iyi
Adobe premier:iyi

yaptığım web siteleri var çok profesyonel olmasamda birçok siteden daha iyi uygulamalarım var
flas, video, 3d farklı birkaç program daha kullanıyorum
bu işi 5 senedir yapıyorum tabela matbaa tecrübem var. iş bitiren biriyim. iyi çalışmalar
kayseride yaşıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...