Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kenarlara transparanlık

coreldeniz

🌟Usta Tasarımcı🌟
ai de bir resmin dörtbir kenarına nasıl transparanlık verebilirim alt zemindeki geçişi daha hoş yapmak için sadece kenarlara vermek istiyorum bu transparanlığı.Sağolun.

Benzer konular

elifpy

🌱Yeni Üye🌱
resim i alt la çekip kenara kopyasını koyunuz diyelimki diktörtgen bir resim diktörtgen bir kutu çizip resmin üzerine getiriniz her ikisini seçip sağ tıkla make klippig mask yapıız bu karenin dışında kalan kısımlar kopyaladığınız resimde mevcut siz transparan olmasını istemediğiniz kısmı kesmiş oldunuz kopyalayıp kenara koyduğunuz resme gidip tıklayınız (yani seçiniz) muhtemelen üst barda opacity yanar %100 görünüyordur istediğiz kadar tranparanlaştırırsınız %70,%60.... bu resmi make klipping mask la seçtiğiniz resimle üst üste getirip aling tan ortalarsanız kenarlar transparan olmuş olacak genede benim kendi tercihim ai resim düzenlemelerinin photoshop ta yapılmasından yanadır zaten ai yazılımcılarıda de böyle düşündüğü için olsa gerek son sürümlerinde üst barda edit orginal photosop seçeneğini koydu...
anladığım kadarıyla yanıtlamaya çalıştım...sanırım sonunuz buydu...

coreldeniz

🌟Usta Tasarımcı🌟
Sağol yapmak istediğim tam olarak bu değildi ama buda bir yöntem tabi en iyisi dediğin gibi photoshopta çözmek.

ferox

🏆Pro Tasarımcı🏆
Sağol yapmak istediğim tam olarak bu değildi ama buda bir yöntem tabi en iyisi dediğin gibi photoshopta çözmek.

Burayı inceleyebilirsin.

veya

resmi seçip resme Effect => Stylize=> Feather uygulayabilirsin

örnek
zhCbx.png

Son düzenleme: