Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
logon iyi hoş olmuş 3 üde ama aralarında çok az bir fark var daha kullanışlı bir logo çalışması yapsaydın şöyle her işte kullanılabilecek bir tarzda daha iyi olurdu tabelada antetli kağıtta camda yarın öbür gün kendine bir işyeri açacaksın ne olacak o zaman bunlarıda düşünmen lazım
logon iyi hoş olmuş 3 üde ama aralarında çok az bir fark var daha kullanışlı bir logo çalışması yapsaydın şöyle her işte kullanılabilecek bir tarzda daha iyi olurdu tabelada antetli kağıtta camda yarın öbür gün kendine bir işyeri açacaksın ne olacak o zaman bunlarıda düşünmen lazım
Avatarın altında terazinin yanında sarı uyarı butonu var tıkla oraya moderatöre bildir konunu ilgili yere taşımaları için rica et bir de başlığı düzelt istiyorum dersen insanlar logo yaptırmak istediğini zanneder.
Olmuş zaten, teşekkürler Nihat abi hızır gibi yetiştin.
Bencede güzel olmuş ancak bir hata gördüm kendimce. merve yasındaki harflerin uçları hafiften birbirlerine girmiş onları kasırlımı yaptın yoksa gözünden mi kaçtı bilmiyorum ama pek hoş durdugunu düşünmüyorum.
ama çok renkli olmamış mı ? ve de transparan çalışmışsın, hani diyorsan cmyk bastırabilirim, sorun değil.. ama maliyet hep fazla olacaktır.. bence 4. bi logo daha oluştur, eleştirileri dikkate alarak