Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kendi kendime can sıkıntısına bir çalışma...

FlameDance

♾️Grafik Gurusu♾️
İsmimin ve soyismimin sessiz harfleri...

Öncelikle söylüyorum grafiker değilim.Eğlence amaçlı yapılmıştır.

bc35f64cdb14500d0cb6413.jpg

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Kurallara Aykırı Başlık:

Forum Kuralları (Mutlaka Okuyunuz)

Yaptığınız kural ihlali ile ilgili madde aşağıdaki gibidir:

Forumumuzda düzenli bir arşivleme yapılabilmesi için ve eski konulara daha çabuk ulaşabilmemiz için gönderilecek konuların başlıkları, içerikleriyle bağlantılı olmaları gerekmektedir. Kesinlikle içerik ile alakalı olmayan “çok acil yardım, bu nedir, yorum bekliyorum, ilk çalışmam" gibi bilgilendirici niteliği taşımayan konu başlıkları ile konu açmak yasaktır.

FlameDance

♾️Grafik Gurusu♾️
Kurallara Aykırı Başlık:

Forum Kuralları (Mutlaka Okuyunuz)

Yaptığınız kural ihlali ile ilgili madde aşağıdaki gibidir:

Forumumuzda düzenli bir arşivleme yapılabilmesi için ve eski konulara daha çabuk ulaşabilmemiz için gönderilecek konuların başlıkları, içerikleriyle bağlantılı olmaları gerekmektedir. Kesinlikle içerik ile alakalı olmayan “çok acil yardım, bu nedir, yorum bekliyorum, ilk çalışmam" gibi bilgilendirici niteliği taşımayan konu başlıkları ile konu açmak yasaktır.

Nasıl düzelticem şimdi başlığı?

Dark Water

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Tebrikler... Buradaki birçok ben grafikerim diyen arkadaşların, logosundan daha güzel olmuş..

vatandas2009

🌟Usta Tasarımcı🌟
Sevil Ladik yada Seval .akrep burcusun heralde. soy ismin bu ise samsunlu olma ihtinmalin yüksek. Meraklı bir yapım olduğundan akrepin altındaki şekille baeraber ne anlama geldiğini çözmeye çalışıyorum.Kripto gibi :smile:

FlameDance

♾️Grafik Gurusu♾️
Sevil Ladik yada Seval .akrep burcusun heralde. soy ismin bu ise samsunlu olma ihtinmalin yüksek. Meraklı bir yapım olduğundan akrepin altındaki şekille baeraber ne anlama geldiğini çözmeye çalışıyorum.Kripto gibi :smile:

İsmail Eldek :)

FlameDance

♾️Grafik Gurusu♾️
Nacizane önemsiz anlamına gelmiyomuydu ^^

Daha çok Söyledniğinde Mütevazılık çerçevesinde olma havası veriyor cümleye ben böyle biliyorum zaten cümlenin yazım tarzıda çok kibardır farsça kelime olduğunu sanıyorum.

vatandas2009

🌟Usta Tasarımcı🌟
bende diyorum ortadaki akrebin altındaki M harfine benziyor:smile: S harfiylede başlayınca bayan ismi çıkıyor:rofl: kusurua bakma seni bayan benzetmesi yaptığım için.

FlameDance

♾️Grafik Gurusu♾️
bende diyorum ortadaki akrebin altındaki M harfine benziyor:smile: S harfiylede başlayınca bayan ismi çıkıyor:rofl: kusurua bakma seni bayan benzetmesi yaptığım için.

Sorun değil...Mutlaka benzemeler olur ya yorum için teşekkürler.

FlameDance

♾️Grafik Gurusu♾️
Başlığı değiştirmeyi öğrenemedim ya öyle bişi var mı?

vatandas2009

🌟Usta Tasarımcı🌟
akrep olsaydı kuyruğu olurdu basbaya yenbeç bu ismail:smile: Akrebide kim çıkardı

Son düzenleme: