Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kendi Kitabım için kapak deneyimim (Gidiyorum Hoşçakal)

burweb

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.burweb.net
Yorumlarınızı ve eleştirilerinizi bekliyorum
ilk deneyimim çünkü kitabın içi ve dışı tümüyle benim emeğim olsun istedim
Saygılar

kitapkapak2.gif

ebuş1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşım öncelikle elerine sağlık düşüncen güzel fakat kitabın başlığını arka kapaktaki barkot ve yayın evi olan logoları çok kenarlara dayamışsın onlar biraz daha ortaya doğru alsan iyi olur.ön kapaktaki fotoğrafı arka kapaktaki fotoğraf gibi gömseydin zemine iyi olurdu.ama genel olarak başarılı.ellerine sağlık.

mhmt şhn

🏆Pro Tasarımcı🏆
yazıların çok büyük kullanmışsız birde kapakdaki resmi zemine iyice yedir etrafındaki çizgi hoş durmuyor arkadaki resmin kenarlarını zemine yedirirsen bence daha güzel olucaktır tşk.

graphicshome

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.grfdizayn.com
merhabalar bu ilk yorumum sanırım sitede fasla gezemediğim için yogun bi tempoda oldugumdan giremiodum siteye
neyse şimdi yorumumu yapayım; yazılar ve resimler çok yakın olmuş kesim alanlarına matbaacı ustamız bi bıçağı kaydırırsa yazıların yazırı yok olur o olmasa bile kesime yakın olması bnm fikrim hoş bi görünüm olmamış birde yazı karakteri seçiminde bi tuaflık var gibi sanki arka kpk dakileri düz karakter seçmişiz ön kapakdaki alt kısımdakini yuvarlak bi karakter gerçi kırım oldukdan snra ayrı duracaklar ama bi bütünlüğünde olması gerekio die düşünüom

genede ama ilk çalışman olmana ragmen gsel olmuş bi kaç düzeltmelerden snra seri üretime geçebilir:;; iyi ve zevkli çalışmalar

inş. bi gün bnde çalışmalarımı koyarım sizlerdende yorum beklerim :;;

ghost_clown

🌱Yeni Üye🌱
on kapak ve arka kapak guzel olmus fakat kıtabın sırtı uyumsuz olmus ama genede guzel emegıne saglık