Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kendi şirketimiz için yaptığım logo çalışmalarım

f.pinkk

🌱Yeni Üye🌱
Kendi şirketimiz için yaptğım Logo çalışmalarım hangisi beğenilirse yeni logomuz olcak yorumlarınızı bekliyorum

t2kz7.png
serkanplastiklogoyh7.jpg

gommes45

🏆Pro Tasarımcı🏆
kesinlikle 2. logo derim çok hoş duruyo ellerine sağlık

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Herkes ikinci çalışma demiş...

Peki öyleyse ben soruyorum¿

Nedir bu çalışma? Bu renklerle ve rüzgar gülünü adıran objeyle ne anlatılmak istenmiştir?

f.pinkk

🌱Yeni Üye🌱
Plastik sektöründe olan insanlar zaten onu rüzgar gülü değilde Plastik hammaddesinin değişik renklerinin dağılmış halinin olduğunu anlayabilirer ... ;) Ama sizinkide farklı bir yaklaşım tabi Neden bu renkler diye sorarsanız ana renkleri seçtim sadece onun için yorumlarınız için teşekkür ederim ...

LuNaTiC

🏆Pro Tasarımcı🏆
2. logoya benziyor ama ne logosu:)

seruvenist

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.yusufipek.com
Plastik sektöründe olan insanlar zaten onu rüzgar gülü değilde Plastik hammaddesinin değişik renklerinin dağılmış halinin olduğunu anlayabilirer ... ;) Ama sizinkide farklı bir yaklaşım tabi Neden bu renkler diye sorarsanız ana renkleri seçtim sadece onun için yorumlarınız için teşekkür ederim ...

kullandığınız renkler ana renkler değil yanlız. eğer niytiniz ana renkler ise düzeltmenizi tavsiye ederim.

f.pinkk

🌱Yeni Üye🌱
CMYK ana renklerinden bahsetmemiştim yukarda normalde kullanılan ve bizimde en çok kullandığımız ana renklerden bahsetmiştim yani bizim için ana renkler diye düzeltiyorum :):)

mustad

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bu ikisinden seçeceksek ben de 2.si derim

seruvenist

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.yusufipek.com
CMYK ana renklerinden bahsetmemiştim yukarda normalde kullanılan ve bizimde en çok kullandığımız ana renklerden bahsetmiştim yani bizim için ana renkler diye düzeltiyorum :):)

hala aynı yanlışa düşüyorsunuz ozaman. ana renkler dörttanedir ve sektöre göre ana renk yoktur. ozaman bunu sektörümüzde en çok kullanılan renkler demelisiniz.

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
renk uyumları kanımca olmamış bir plastik şirketine yakışır bir logo değil bence daha sade abartısız bir logo kullanmanızı öneririm yinede 2.çalışma fena değil fakat üzerinde çalışılması gerek yinede emeğinize sağlık.

besnili02

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.paletreklam.net
herkes 2 de durmuş... ama ikincisi bir matbaa yada boyacı logosu olur el aletleri ve renkler nasıl bir bağ var bende anlamadım... logo güzel onu da belirteyim...

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
bence şirketede önem verin arkadaşlar görsel olarak 2 çok hoş ama şirketle bağlantısı olarak 0 mantıklı olarak 1.derim ben

Başarılar

abicer

🌱Yeni Üye🌱
dostum 2. logo gayet güzel fakat bence serkan ın altındaki çizgiyi kırmızı yaparsan daha hoş olur kanaatindeyim sen orada dullandığın renklerin tamamını kullanmışsın fakat bi renk kirliliği söz konusu BENCE eline sağılı