Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kendiliğinden kapanıyor yardım Lütfen

onder1

🌱Yeni Üye🌱
Dostlar Psd Bölümünden Fotomontaj yapmak için 1 Psd indirdim elinde silah olan korkunç adam ve bi tane Kral Bunları Açtığımda Photoshop Cs 3 extended Kendiliğinden kapanıyor Acaba sebebi ne olabilir şimdiden Teşekkürler...

Derbederim68

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.balci.gen.tr
değişik psd açtığınızdada aynı yapıyormu ? eğer yapıyor ise programı onarmayı deneyebilirsiniz

onder1

🌱Yeni Üye🌱
aynı aynı Programı sildim yeniden kurdum gene aynı Hata filanda vermiyorki PSd yi açıyorum Fotomontaj yapmak isteğim resmi seçiyorum Tam düzenliyecem Photoshop tan çıkıyor Çıldırmak üzereyim yaa...

onder1

🌱Yeni Üye🌱
Şimdi farkettim de PSd ler ile Alakası yok sanırım 2 Resim açıyorum birinde bir bölümü kesip diğer Resime yapıştıyorum Ctrl+T yapıyorum düzenlerken Kapanıyor Daha Önce Hiç böyle bişey görmemiştim Cs 4 Yükledim onda da aynı şey oluyor Hata vermeden Program Kapanıyor Acaba Bilen var mıdır Sitede...

Tylcn

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.ademyalcin.net
sistem bakımlarını yapın bi :)
Başlat>Tüm programlar>Donatılar > sistem araçları > Disk birleştirme
Başlat>Tüm programlar>Donatılar > sistem araçları > Disk Temizleme
Temp dosyalarını silin...
Başlat>Çalıştır> Temp yaz içindeki dosyaları sil...
C:\documents and settings\"kullancı adı"\local settings\Temp > bu bölüme gel içindeki dosyaları sil...

uta

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaslarin unerilerine ek olarak 1 ram ytmiyorolabilir 2 serialini verirken sorun cikmis olabilir ancak bu kadar yardimci olabilirim kolay gelsin