Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kendim için yaptığım site tasarımı

sevimsli

🌟Usta Tasarımcı🌟
Tasarımsal açıdan güzel olmuş arkadaşım ama teknik açıdan ağır işlemesi flashta bu gibi tasarımların serverla alakası yoktur. Sen resimleri full içine gömmüşsün flashın . O yüzden flashın şişmiş bu durumda da cache olayı çıkıyor yüklenme olayı çıkıyor ağırlaşıyor . Resimlerini xml den çektirirsen çok hızlı olur .

reversion

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bilgilendirmen çok hoş saolasın:)
Benim de hiç bilgim yoktu böyle birşey olacağını zannetmiyordum.
Yalnız hakikaten durum bu söylediğim gibi farklı hosting ile testlerimde resmen uçuyordu, hiçbir sorun yoktu. Zaten resimleri ve mp3leri xml ile çağırdım hızlı çalışsın keyif kaçmasın diye. Bunu senin daha iyi anlaman lazım. Daha sonra kendime domain ve hosting hizmeti satın alıp kendi sayfama kavuştum derken böyle bir hüsrana uğradım.
Şimdilik böyle şu an yapacak birşey yok biraz zaman geçsin kısmetse daha iyi yerler araştıracağım ve hızlı çalışmasını sağlayacağım.

sevimsli

🌟Usta Tasarımcı🌟
Ben portfolyonun ve müziğinin nan spacename dönderdiğini gördüm. Bu onları xml den çekmişsin ama diğerleri için sölemiştim balonun falan onlara xml lide hareket sağlayabilirsin kağıda falan diye de demiştim ama neyse , zaten hosting miş asıl problem madem. Hostingin böyle bişey yapması gerçekten entresan geçen sefer çok ii incelemedim açılmıyor diye ama bu sefer sonuna kadar baktım.

Dram-Like

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ho$ ama Arkadaki Tasarımı Değiştirip Gökyüze Falan Koyarsan Dahada Güzel Olacaktır.SeVgİlEr.

eray2509

🌱Yeni Üye🌱
Kişisel site için uygun bir tasarım teşekkürler.

eydartgrafik

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.eydart.com
site gayet hoş olmuş.. ellerine sağlık.. referans verdiğin sitede güzel olmuş ancak siteleri php ile kodlaman bence daha sağlıklı olur diye düşünüyorum..

güneş gün

🌟Usta Tasarımcı🌟
harika olmuş ya ben çok beğendim oldukça eğlenceli... bunu hangi programda çalıştınız yorumları okumaya fırsatım olmadı belki yazdınız ama...

reversion

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Sağ olun arkadaşlar:)

eydartgrafik
Olabilir aslında php ile pek işim olmadı henüz uğraşmak nasip olmadı. Önerini dikkate aldım teşekkür:)

güneş gün
Tasarımı photoshop ta uygulamayı flash ta yaptım.
Teşkür mutlu oldum :)

ALOR

🌟Usta Tasarımcı🌟
Güzel bir tasarım,uçan at yerine,uçan kuşları tamamlamak için kanatlarını açmış bir kuş daha iyi olabilirdi diye düşünüyorum,emek vermişsiniz,ellerinize sağlık.

Son düzenleme:

reversion

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
eyvallah saolasın kardeş
eski müzik kutuları vardı bilir misin üzerinde at vardı böyle dönerdi o misal yani =P

esferay

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Sitenizi ziyaret ettim....Gerçekten çok hoş olmuş...Elinize sağlık...