Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kendim İçin Yaptım Bu Defa Mustafa İPEK Grafik Tasarım & Web Programcı

• Konbuyu başlatan energy_explode
  • Başlangıç tarihi
E

energy_explode

Guest
Arkadaşlar Kendim İçin Bir Web Sitesi Progrmlamak Amacındayım
Tasarım Kısmı Yeni bitti gibi

LÜTFEN KONUYU HER OKUYAN ARKADAŞ bir yorum yapsın ki bende eksiklerimi gidereyim.

Yorumlarınızı Bekliyorum

benzyc.jpg

nosradamus

🌟Usta Tasarımcı🌟
Tasarım çok hoş olmuş, sanırım site için flash tasarım yapacaksın, bi de süper efektler koyarsan bu tasarıma, baktıkça keyif alır insan, emeğine sağlık.

E

energy_explode

Guest
flash ta olabilir ama ben daha çok dinamik .net ortamında kodlamayı planlıyorum

snowman_8

🏅Acemi Tasarımcı🏅
evet çok hoş olmuş orta alan ile ilgili biraz daha çalışma yaparsan gayet güzel olur ...eline saglık

d3niz

UI Pilot
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.d3niz.com
Çalışmayı çok beğendim. Ellerine sağlık. Tek bir şey soracağım resimde küçük görünüyor. Yüksek çözünürlüklü ekranlarda tam ortada minicik bir şey olacak sanki. Bu konuda bir çözüm yolun varsa harika. :)

E

energy_explode

Guest
yorumlar için tekrar teşekkür ederim arkadaşlar genel olarak beğenmiş olmanız mutlu etti beni = )

E

energy_explode

Guest
konu günceldir arkadaşlar lütfen yorumlara devam edelim

mc_bakteri

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Tasarım cidden çok güzel olmuş :) Ellerine sağlık arkadaşım..

E

energy_explode

Guest
teşekkür ederim mc_bakteri :) beğenilmesi beni sevindirdi :)

E

energy_explode

Guest
153 arkadaş konuya bakmış sağolsunlar 13 cevap var
Arkadaşlar bir konu hakkında düşüncelerinizi merak ediyoruz size soruyoruz ama düşüncelerimizi beyan etmek bu kadar zor OLMAMALI lütfen.

Ali Emre

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
gncart.com
Küçük tasarımları (boyut olarak) fazla sevmem.Düz bir web diliyle yayınlarsan hüsranla karşılaşabilirsin.Full flash bol animasyonlu bir site yaparsan dikkat çekici olabilir.Kolay gelsin.

E

energy_explode

Guest
öncelikle sağolun arkadaşlar yorumlar için

Ali Emre arkadaşım site asp.net tabanlı olacak flash kullanmayacağım sitenin bir kısmını web günlüğüm olarak kullanacağım her bölümünü web ortamında hızlıca güncelleyebileceğim bi site hazırlayacağım

josef29 arkadaşım bu benim kendim için hazırladığım web sitesi arayüzü

cakirx

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.1renk.com
Sağdaki desen ve kolu desene doğru taşan adam dışında tasarım pek iyi olmamış. Arka plan rengi kapalı ve ortada tasarımın genelini açacak çok fazla renk kümesi yok. O yüzden tasarım alanı küçük olan sayfalarda açık renk kullanmanız daha iyi olabilir. Tasarımı vurgulamak için belki arka plana bulut veya başka bir desen atabilirsiniz.

Alt kısımda yazıların geldiği bölümün renkler çok boğmuş hem yazıyı alanı hemde sitenin genelini.

Kendi siteniz olacaksa detayla çok daha fazla önem vermelisiniz bence.

Kolay gelsin.

E

energy_explode

Guest
fazla renk kullanıp cümbüş oluşturmak istemedim boyut konusunda hep tüm sayfayı dolduracak büyüklükte siteler yapmak zorunda değiliz ki kendime öyle bir site yapsam gereksiz bir büyüklük diye düşündüm biraz standartlar dışında olsun istedim arka plana atacağım desen sadeliği bozacağından endişeliyim. alt kısımdaki yazılar jpg resim olduğu için net görünmüyor ama web üzerinde yeterince iyi görüneceği kanaatindeyim

yine de yorumlarınızı göz önünde bulunduracağım
teşekkür ederim .

kolu dışarı taşan adam da bizzat benim = )