Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kendim kullanmayı düşündügüm kartvizit

dogusatli

🌱Yeni Üye🌱
gerçek logo ve ajans ismi değildir logo kötü demeyin
NAJFO.jpg

YEgfr.jpg

workmedya

🌟Usta Tasarımcı🌟
ee ne diyeim o zaman.aa turkuaz rengi hiç görmemiştim ne güzelmiş mi?

dogusatli

🌱Yeni Üye🌱
Bir yorum tekmi yorumlara bakıp logoyu değiştirip kullanacam yorumları bekliyom.

dogusatli

🌱Yeni Üye🌱
ee ne diyeim o zaman.aa turkuaz rengi hiç görmemiştim ne güzelmiş mi?

:):) arkadaş sen kartta önce logoyamı bakarsın katalog yapmış adam önce logoya bakıyor sen bu akılla iyi tasarımlar yaparsın merak etme web sitelerindedemi logoya hemen bakıyon anlamıyorum gerçek firma ismi ile yazmak yasak ben çalışmaları sizlerle paylaşmak istiyorum onun için kendim orjinal logoyu bırakıp senin kartta ilk baktıgın logo oldugundan logomu çizeyim 1 dk mı almadan o alan boş değil anlamında basit bir şekilde logo attım o alanı doldurması gerektigi için boş bıraksam senin yorum değişir üst taraf boş hııı yani sen logo yu arka tarafa bırakacaksın diye bir yorum yazacaksın iyiki asıl meslegin grafik tasarım değil yoksa aç kalırsın.

workmedya

🌟Usta Tasarımcı🌟
:):) arkadaş sen kartta önce logoyamı bakarsın katalog yapmış adam önce logoya bakıyor sen bu akılla iyi tasarımlar yaparsın merak etme web sitelerindedemi logoya hemen bakıyon anlamıyorum gerçek firma ismi ile yazmak yasak ben çalışmaları sizlerle paylaşmak istiyorum onun için kendim orjinal logoyu bırakıp senin kartta ilk baktıgın logo oldugundan logomu çizeyim 1 dk mı almadan o alan boş değil anlamında basit bir şekilde logo attım o alanı doldurması gerektigi için boş bıraksam senin yorum değişir üst taraf boş hııı yani sen logo yu arka tarafa bırakacaksın diye bir yorum yazacaksın iyiki asıl meslegin grafik tasarım değil yoksa aç kalırsın.

Grafik tasarım diye bir meslek olduğunu bilmiyordum.Turkuazı da bilmiyordum zaten:smile:Dalgana bak sen ben öyle yapıyorum.Tanımadığın insanlarlada aşık atma.Olurda birgün iş verenin olurlar.Anlayana sivrisinek saz...

Grafik Canavarı

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.niziphalkinsesi.com
doğuş reklam yazısına gölge veya arka fon bişey versen, biraz daha belirgin olacak şekilde.
alt fon renkler çok koyu olmuş jpg den kaynaklanıyordur umarım

siss

🏆Pro Tasarımcı🏆
zemin rengi cok koyu uyumlu olmadı daha ıyı bır renk tonlarını dene...