Eğer bu basılacaksa aman ha dikkatli oldun, çünkü bunu basarsanız çok kötü bir sonuç çıkar ortaya. Zaten filmcide anlar heralde kötü çıkacağını. Huma bilişimi bir yerden silip almışsınız galiba ve saatlerde çok bozuk ve bulanık.
Tasarım olarak huma bilişim çok büyük olmuş ve müşteriler genelde isminin bir şeylerin arkasında kalmasını istemez

Caminin altındaki hb gereksiz duruyor. Arkaplanıda biraz daha sade seçin, bu şekilde herşey birbirine girmiş.
Kolay gelsin.
@Hugareva
Öncelikle dikkate değer bulup cevap yazdığın için çok teşekkür ederim. Ama tesbitlerinin çoğunda yanıldığını belirtmek isterim. Buraya tasarımın resmini eklerken amacım genel görünüm, heslelerin dağılımı ve kullanımı hakkında eleştiriler almaktı. Bu sebeple eklenen resimin boyutunu düşürmek adına düşük kalitede yükleme yaptım. Sanırım sizde bu sebeple endişelerinizi paylaştınız. Ancak sonuç ne olursa olsun , vakit ayırıp cevap yazdığın için çok teşekkür ederim.
Çok kötü bir sonuç çıkmadı.
Huma Bilişim i bir yerden silip almadım. Evvelden hazırlarda vardı psd si.
Saatler de; imsakiye vakit çizelgesindeki diğer alanlar gibi gayet okunaklı çıktı. Vakit çizelgesinede geniş bir alan ayırdığım için bölgede vakit takibi en kolay yapılan imsakiye konumunda. Sırf bu özelliği ile takdir edenler oldu.
Müşteri beraberinde hazırlandığından müşterinin olumsuz eleştirisi yok.
Hb firma logosu bir yerde kullanmam gerekiyordu.
%20 doygunlukta bir arka plan kullandım belki biraz daha düşürmem daha iyi olabilirdi. (reklam alanındaki arka plan)
Genel olarak imsakiye burada geçer not aldı. Açıkça uzman kişilerin eleştirisini alamadığıma üzüldüm. Genel olarak ilk çalışmamda nerede olduğumu görmek istemiştim.