Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kendimce yaptığım imsakiye nasıl olmuş

sertdisk

🌱Yeni Üye🌱
Kendi çapımda amatörce hazırladığım imsakiye çalışmam için eleştirilerinizi bekliyorum. Genel olarak nasıl olmuş. Hatalı eksik yada eleştirisel bulduğunnuz alanları lütfen belirtiniz. Kişisel gelişimimde bu işte ihtisas sahibi kişilerin kendi çalışmam üzerindeki görüşlerini bilmem değerlendirmelerimi daha da sağlıklı kılacaktır.

Bu konu vesilesi ile şimdiden "grafikerler.net ailesi" nin Ramazan ayını kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim.

Benzer konular

sertdisk

🌱Yeni Üye🌱
qVvN.jpg

İlk konum resim eklemeyi çözmeye çalışıyorum affola...

İlk konum resim eklemeyi çözmeye çalışıyorum affola...

Son düzenleme:

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️
Eğer bu basılacaksa aman ha dikkatli oldun, çünkü bunu basarsanız çok kötü bir sonuç çıkar ortaya. Zaten filmcide anlar heralde kötü çıkacağını. Huma bilişimi bir yerden silip almışsınız galiba ve saatlerde çok bozuk ve bulanık.

Tasarım olarak huma bilişim çok büyük olmuş ve müşteriler genelde isminin bir şeylerin arkasında kalmasını istemez :) Caminin altındaki hb gereksiz duruyor. Arkaplanıda biraz daha sade seçin, bu şekilde herşey birbirine girmiş.

Kolay gelsin.

sertdisk

🌱Yeni Üye🌱
Eğer bu basılacaksa aman ha dikkatli oldun, çünkü bunu basarsanız çok kötü bir sonuç çıkar ortaya. Zaten filmcide anlar heralde kötü çıkacağını. Huma bilişimi bir yerden silip almışsınız galiba ve saatlerde çok bozuk ve bulanık.

Tasarım olarak huma bilişim çok büyük olmuş ve müşteriler genelde isminin bir şeylerin arkasında kalmasını istemez :) Caminin altındaki hb gereksiz duruyor. Arkaplanıda biraz daha sade seçin, bu şekilde herşey birbirine girmiş.

Kolay gelsin.

@Hugareva

Öncelikle dikkate değer bulup cevap yazdığın için çok teşekkür ederim. Ama tesbitlerinin çoğunda yanıldığını belirtmek isterim. Buraya tasarımın resmini eklerken amacım genel görünüm, heslelerin dağılımı ve kullanımı hakkında eleştiriler almaktı. Bu sebeple eklenen resimin boyutunu düşürmek adına düşük kalitede yükleme yaptım. Sanırım sizde bu sebeple endişelerinizi paylaştınız. Ancak sonuç ne olursa olsun , vakit ayırıp cevap yazdığın için çok teşekkür ederim.

Çok kötü bir sonuç çıkmadı.
Huma Bilişim i bir yerden silip almadım. Evvelden hazırlarda vardı psd si.
Saatler de; imsakiye vakit çizelgesindeki diğer alanlar gibi gayet okunaklı çıktı. Vakit çizelgesinede geniş bir alan ayırdığım için bölgede vakit takibi en kolay yapılan imsakiye konumunda. Sırf bu özelliği ile takdir edenler oldu.
Müşteri beraberinde hazırlandığından müşterinin olumsuz eleştirisi yok.
Hb firma logosu bir yerde kullanmam gerekiyordu.
%20 doygunlukta bir arka plan kullandım belki biraz daha düşürmem daha iyi olabilirdi. (reklam alanındaki arka plan)

Genel olarak imsakiye burada geçer not aldı. Açıkça uzman kişilerin eleştirisini alamadığıma üzüldüm. Genel olarak ilk çalışmamda nerede olduğumu görmek istemiştim.

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️
yıllardır bu işi yapan birisi olarak tespitlerimin hala arkasındayım, humanın magic easerle silindiğine iddaaya bile girebilirim. Arıca bu şekilde basıldı ise müşteri kendi adının nasıl arkada kalmasından memnun oldu anlamak güç, heralde fazla önemsemedi.

Siz ilk imsakiyem demişsiniz, tabiki teknik açılardan uyarmak lazım ilk başta, çünkü bu işe yeni başlayanların çoğu çözünürlük unsurunu fazla bilmediklerinden bu konuda hata yapıyorlar.

Neyse bu çalışma sizi tatmin ettiyse müşterinizde beğendiyse yolunuz açık olsun demekten başka birşey yok, benim yaptığım açıklamalar yapılması en muhtemel ve gerekli olan açıklamardı.

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
Hugareva'ya katılmakla birlikte Kurumun kendi logou bile ismi ile özensiz hale gelmiş. Huma Bilişim'in 'ş' harfinde nokta yok.
Tasarım kullanılabilir ama öyle aman aman bir özelliğini göremedim ve ilk çalışmanıza göre güzel diyebilirim.
Dursun sarı ahmet yazısını o kısıma almanız şartmıydı anlayamadım ? Halbuki gayet boş alanınız varmış. İyi çalışmalar.