Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yabancı dilde yazılan kelimeler zaten 3-4 pt okunması bi ihtimal zaten... maksat arka boş kalmasın... yabancı kelimelerde ne yazıyor dersen catalog, dergi, broşür v.s. renginde problem yaratığını düşünmüyorum... şuana kadarki hiç bir çalışmamda öyle bir hayal kırıklığı yaşamadım inş. bundada olmaz... teşekkürler...
yabancı dilde yazılan kelimeler zaten 3-4 pt okunması bi ihtimal zaten... maksat arka boş kalmasın... yabancı kelimelerde ne yazıyor dersen catalog, dergi, broşür v.s. renginde problem yaratığını düşünmüyorum... şuana kadarki hiç bir çalışmamda öyle bir hayal kırıklığı yaşamadım inş. bundada olmaz... teşekkürler...
Boş kalmaması için TÜRKÇE de kullanmayı seçebilirdiniz yani?
Arkadaşlar dilimize sahip çıkalım. Lütfen... Yerine kullanabileceğimiz TÜRKÇE KELİMELER varken yabancı kelimeleri kullanmamız dilimize üvey evlat muamelesi göstermemiz demektir. Unutmayalım ki dilimiz üvey evladımız değildir. O bizim ANA DİLİMİZdir.