kendime boş vakitte yaptığım öylesine bi çalışma yorumlara eleştirilere açığım :)
mexzar18 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 29 Nis 2009 Mesajlar 81 Tepkime puanı 2 19 May 2010 #1 kendime boş vakitte yaptığım öylesine bi çalışma yorumlara eleştirilere açığım
mexzar18 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 29 Nis 2009 Mesajlar 81 Tepkime puanı 2 19 May 2010 #2 eleştiri gelmiyo
D _doomsday_ 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 9 Nis 2010 Mesajlar 22 Tepkime puanı 1 19 May 2010 #3 bir grafikerin kendini simgelicek bi tasarım olmamış gibi geldi bana arka tarafı hoşuma gitti ama ön tarafını değiştirmeni tavsiye ederim..... vs.vs.
bir grafikerin kendini simgelicek bi tasarım olmamış gibi geldi bana arka tarafı hoşuma gitti ama ön tarafını değiştirmeni tavsiye ederim..... vs.vs.
mexzar18 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 29 Nis 2009 Mesajlar 81 Tepkime puanı 2 19 May 2010 #4 yorumn içn tşk evet ön kısım zaten basit oldu ama olsn dha zman çok inş dhaa güzel tasarımlar çıkıcak
yorumn içn tşk evet ön kısım zaten basit oldu ama olsn dha zman çok inş dhaa güzel tasarımlar çıkıcak
D _doomsday_ 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 9 Nis 2010 Mesajlar 22 Tepkime puanı 1 19 May 2010 #5 mexzar18' Alıntı: yorumn içn tşk evet ön kısım zaten basit oldu ama olsn dha zman çok inş dhaa güzel tasarımlar çıkıcak Genişletmek için tıkla ... inşallah
mexzar18' Alıntı: yorumn içn tşk evet ön kısım zaten basit oldu ama olsn dha zman çok inş dhaa güzel tasarımlar çıkıcak Genişletmek için tıkla ... inşallah
kurbaa 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 17 Kas 2008 Mesajlar 909 Tepkime puanı 87 Yaş 36 20 May 2010 #6 Arkadaşım ama kartvizitin arkasında kullandığın grafiğin altında sahibinin imzası var... Umarım izinli olarak imzayı kaldırmış, kullanmışsındır; yooksa istemediğin durumlarla karşılaşabilirsin. Linki incelemeni tavsiye ederim. https://www.grafikerler.net/dunden-bugune-siyah-beyaz-cizimlerim-t60570.html
Arkadaşım ama kartvizitin arkasında kullandığın grafiğin altında sahibinin imzası var... Umarım izinli olarak imzayı kaldırmış, kullanmışsındır; yooksa istemediğin durumlarla karşılaşabilirsin. Linki incelemeni tavsiye ederim. https://www.grafikerler.net/dunden-bugune-siyah-beyaz-cizimlerim-t60570.html
mexzar18 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 29 Nis 2009 Mesajlar 81 Tepkime puanı 2 20 May 2010 #7 kurba kardeş biliyorum o çizimi çok sevdiğim için koydum kendi çizdiğim birşey demedim ki zaten şemsiye tutan bir gencin çizimi olduğu için hoşuma gitti koydum
kurba kardeş biliyorum o çizimi çok sevdiğim için koydum kendi çizdiğim birşey demedim ki zaten şemsiye tutan bir gencin çizimi olduğu için hoşuma gitti koydum