Kendımı Geliştrebileceğim Web Tasarım üzerine iş arıyorum - İstanbul
Kendımı Geliştrebileceğim Web Tasarım üzerine iş arıyorum
Aranan Şehir: İstanbul
Program/Seviye: HTML , CSS , DREAMWİEVER , PHOTOSHOP , FLASH PROFESSİONAL
İş deneyimi ve içeriği: Daha Önceden Bi Deneyımım Yok Kendımı Gelıstırebılecegım Bir Yer Arıyorum . Daha önceden fotoğrafçılık yaptıgım için photoshop deneyımım var . Çeşitli Tasarımlarda Yapabiliyorum ( kartvizit , broşür , web site vs. )
Çalışma Şartları: Yarı Zamanlı (Part Time)
Askerlik Durumu: Yapmamış
Medeni Hali: Bekar
Referanslar:
İşle ilgili açıklama: Daha Önceden Bi Deneyımım Yok Kendımı Gelıstırebılecegım Bir Yer Arıyorum . Suanda BilgeAdam ' dan Eğitim Alıyorum . Mayıs ayının ortalarına doğru son bulacak kursum . Aynı zamanda akşam lısesınde Web Programcılıgı Eğitimi Alıyorum . Daha önceden fotoğrafçılık yaptıgım için photoshop deneyımım var . Çeşitli Tasarımlarda Yapabiliyorum ( kartvizit , broşür vs. )
E-posta: cccaglar80@hotmail.com
Telefon: 0535 056 09 60
Kendımı Geliştrebileceğim Web Tasarım üzerine iş arıyorum
Aranan Şehir: İstanbul
Program/Seviye: HTML , CSS , DREAMWİEVER , PHOTOSHOP , FLASH PROFESSİONAL
İş deneyimi ve içeriği: Daha Önceden Bi Deneyımım Yok Kendımı Gelıstırebılecegım Bir Yer Arıyorum . Daha önceden fotoğrafçılık yaptıgım için photoshop deneyımım var . Çeşitli Tasarımlarda Yapabiliyorum ( kartvizit , broşür , web site vs. )
Çalışma Şartları: Yarı Zamanlı (Part Time)
Askerlik Durumu: Yapmamış
Medeni Hali: Bekar
Referanslar:
İşle ilgili açıklama: Daha Önceden Bi Deneyımım Yok Kendımı Gelıstırebılecegım Bir Yer Arıyorum . Suanda BilgeAdam ' dan Eğitim Alıyorum . Mayıs ayının ortalarına doğru son bulacak kursum . Aynı zamanda akşam lısesınde Web Programcılıgı Eğitimi Alıyorum . Daha önceden fotoğrafçılık yaptıgım için photoshop deneyımım var . Çeşitli Tasarımlarda Yapabiliyorum ( kartvizit , broşür vs. )
E-posta: cccaglar80@hotmail.com
Telefon: 0535 056 09 60