Yunus PARLAR
👑Efsanevi Grafiker👑
Etiketini yaptığım hayali firmanın afişini de yapmayı uygun gördüm. Yorumları ile son şeklini almasında katkı sağlıyan yoSa hocam a teşekkür ederim. Saygılar.
[:|
![]()
] eline sağlık... Sloganın kullanım şekli hariç güzel olmuş
![]()
Ellerine sağlık Yunus'um...Senin gibi disiplinli-sistemli ve yaratıcı çalışan fazla arkadaşımız yok...Beğenilerimi burda da dile getirmek istiyorum...
Ayrıca kurduğun smiley mantığı çok yaratıcı...
Ben hiçbirşey yapmadım...Fikirlerime değer verdiğin için ben teşekkür ederim...
İyi çalışmalar...
Saygılar...
Yunus, bakıyorum bakıyorum anlamaya çalışıyorum... ilk bu afiş görfüğümde galiba daha mı kalabalıktıyüzler sayisı
ama son zamanlar aynı konu çalışıyorsun (içki)... sanki o şarap için yaptığıın çalışma bu çalışmaya benziyorlar... bunun için ğek fazla yorumum yok... sade, hoş... her afiş için verdiği bir espiri çok güzel...
emeğine sağılık
her ikisi de şişe ve bardak kullandın
ölçüler mükemmel olmuş, tasarlayan ve düşünenin beynine Rabb daha bi bol fosfor versin)
süper yaf...
çok KEYFaldım saol![]()
gülen suratlar ve derece dışında gayet hoş olmuş..
mesaj görseli yaratan kişinin işidir orası beni ilgilendirmez ben bana ne anlattığına bakarım sizin ne amacla yaptığınıza yada ne mesajı vermek istediğinize değil, yani size göre "mesaj" , bana göre görsel bir ayrıntı,yani o gülen suratlar ve derece hoşuma gitmemişti onu belirtmek istemiştim, hoşunuza gitmediyse geri alabilirim afedersiniz..
yunus kardeşim bi kadeh koysana harikasın valla her zamanki gibi bu çalışmanı ne kadar sevdiğimi biliyorsun tebrikler kardeş
Neye göre hoşunuza gitmedi peki onu da belitirmisiniz? Ona göre bundan sonra hoşunuza gidecek şekilde yaparım.Bakınız buradaki paylaşımlarda ki amaç insanların tasarım maabındaki eksiklerini, yanlışlarını belirtmek, bu bağlamda düzeltmek için yardımcı olmaktır. Tasarım da kişiye yönelik değil; kurum, sektör ve hedef kitleye yönelik yapıldığı için ben burada bir sıkıntı göremiyorum. Saygılar.
Eyvallah kardeşimSıkma canını Keyf AL
![]()
arkadaşım kendinizin hoşuna giden şeyleri yapınben sizin müşteriniz değilim, valla pişman oldum keşke cok beğendim deseydim özür ..
ok sorun yok o zaman, bende gercekten beğendim, beğenmesem yorum yazmazdım zaten. başarılar.