Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

keying

onuroden

🌱Yeni Üye🌱
ahmet bey greenscreen kullandınız mı bana sanki photoshop ile silinmiş izlenimi verdi yoksa yeşil rengi boyayıp ta mı verdiniz ? piyasada çok ucuza yeşil perdeler mevcut onlardan edinerek video zerinde de keying yapablirsiniz fotoğraf üzerinde de daha hoş olacaktır.

delicambo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
:) ahmet bey sizin arabaya da hayatta binmem... hiç yola bakmaz mı insan?:))
şaka bir yana, arkadaşa katılıyorum. video ile greenscreen yaparsanız daha güzel olacak. bir de düşük çözünürlüklü videolarda yapılan composit işleri biraz sırıtabiliyor. renk düzeltmeye de dikkat... sevgiler...

bak demicektim duramadım yine:) sonunda fade-out verip alttan acı bir fren sesi duysaydık tam olacakmış... aman diyeyim gözünüz yolda olsun:)) (aman sakın gücenmeyin, nacizane latife benimkisi:))

ahmetevin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
vimeo.com
ahmet bey greenscreen kullandınız mı bana sanki photoshop ile silinmiş izlenimi verdi yoksa yeşil rengi boyayıp ta mı verdiniz ? piyasada çok ucuza yeşil perdeler mevcut onlardan edinerek video zerinde de keying yapablirsiniz fotoğraf üzerinde de daha hoş olacaktır.

Evet fotoğrafı photoshop'ta yeşile boyadım

ahmetevin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
vimeo.com
:) ahmet bey sizin arabaya da hayatta binmem... hiç yola bakmaz mı insan?:))
şaka bir yana, arkadaşa katılıyorum. video ile greenscreen yaparsanız daha güzel olacak. bir de düşük çözünürlüklü videolarda yapılan composit işleri biraz sırıtabiliyor. renk düzeltmeye de dikkat... sevgiler...

bak demicektim duramadım yine:) sonunda fade-out verip alttan acı bir fren sesi duysaydık tam olacakmış... aman diyeyim gözünüz yolda olsun:)) (aman sakın gücenmeyin, nacizane latife benimkisi:))

Teşekkür ederim. Amatör olarak Greenscreen de yapmaya çalışıyorum ama dediğiniz gibi kayıt cihazımın çözünürlüğü düşük olduğundan iyi sonuç alamıyorum.Aşağıdaki linkteki videoya bir göz atarsanız daha iyi anlarsınız.

https://vimeo.com/14678915

onuroden

🌱Yeni Üye🌱
video hoş anlamlı olmuş buradaki sıkıntı kameranın çözünürlüğüyle pek ilgili değil sanki ışık problemi gölgeniz perde üzerine düşmüş color key yerine de keylight kullanıp ufak bir ayarla çok güzel hale gelebilir efektler ve geçişler başarılı hoşuma gitti :)