Sabır isteyen işler :)
filizdmr 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 17 Şub 2008 Mesajlar 2,679 Tepkime puanı 135 Web sitesi filizcinardemirtas.blogspot.com 18 Mar 2009 #1 Sabır isteyen işler
TC3D Graphic Design Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 23 Kas 2008 Mesajlar 5,282 Tepkime puanı 211 Konum https://t.me/pump_upp Web sitesi t.me 18 Mar 2009 #2 mrblr. kafatası çok hoşuma gitti
blueden Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 26 Şub 2008 Mesajlar 7,264 Tepkime puanı 176 18 Mar 2009 #3 Süper Paylaşım için teşekkürler...
damla1 Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 2 Ağu 2008 Mesajlar 5,055 Tepkime puanı 110 18 Mar 2009 #4 İnanılmaz bir sabır işi Kendimi böyle bir şey yaparken hayal bile edemiyorum Fakat sonuç muhteşem paylaşım için teşekkürler...
İnanılmaz bir sabır işi Kendimi böyle bir şey yaparken hayal bile edemiyorum Fakat sonuç muhteşem paylaşım için teşekkürler...
filizdmr 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 17 Şub 2008 Mesajlar 2,679 Tepkime puanı 135 Web sitesi filizcinardemirtas.blogspot.com 18 Mar 2009 #5 namasteeee' Alıntı: kafatası çok hoşuma gitti Genişletmek için tıkla ... teşekkürler blueden' Alıntı: Süper Paylaşım için teşekkürler... Genişletmek için tıkla ... teşekkürler Denizcim damla1' Alıntı: İnanılmaz bir sabır işi Kendimi böyle bir şey yaparken hayal bile edemiyorum Fakat sonuç muhteşem paylaşım için teşekkürler... Genişletmek için tıkla ... Bende kendimi bu sabırla, hayal edemiyorum Teşekkürler damla.
namasteeee' Alıntı: kafatası çok hoşuma gitti Genişletmek için tıkla ... teşekkürler blueden' Alıntı: Süper Paylaşım için teşekkürler... Genişletmek için tıkla ... teşekkürler Denizcim damla1' Alıntı: İnanılmaz bir sabır işi Kendimi böyle bir şey yaparken hayal bile edemiyorum Fakat sonuç muhteşem paylaşım için teşekkürler... Genişletmek için tıkla ... Bende kendimi bu sabırla, hayal edemiyorum Teşekkürler damla.
FlameDance ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 30 May 2009 Mesajlar 1,090 Tepkime puanı 16 1 Haz 2009 #6 bence hem sabır hemde hayal gücü çok başarılı yapmış üstadlar ellerine sağlık paylaşım için teşekkürler....
bence hem sabır hemde hayal gücü çok başarılı yapmış üstadlar ellerine sağlık paylaşım için teşekkürler....
filizdmr 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 17 Şub 2008 Mesajlar 2,679 Tepkime puanı 135 Web sitesi filizcinardemirtas.blogspot.com 31 Ağu 2009 #7 FlameDance' Alıntı: bence hem sabır hemde hayal gücü çok başarılı yapmış üstadlar ellerine sağlık paylaşım için teşekkürler.... Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler FlameDance.
FlameDance' Alıntı: bence hem sabır hemde hayal gücü çok başarılı yapmış üstadlar ellerine sağlık paylaşım için teşekkürler.... Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler FlameDance.
organic.candy 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 15 Mar 2008 Mesajlar 781 Tepkime puanı 22 Yaş 34 31 Ağu 2009 #8 Harikalar Teşekkürler.
crazyglad 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 7 Mar 2008 Mesajlar 4,068 Tepkime puanı 89 31 Ağu 2009 #9 Bakarken yorulduğumu hissettim .. Sabır bende olmayan şey .. Etkileyici Teşekkürler
MiRaY GÜÇLÜ 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 13 May 2008 Mesajlar 2,356 Tepkime puanı 104 31 Ağu 2009 #10 Güzel paylaşım adamları anlaya biliyorum hisslerini Bende kürdanları boyayarak bir çalışma yapmıştım böyle çok sabırr istiyorr. Teşekkürler paylaşım için...
Güzel paylaşım adamları anlaya biliyorum hisslerini Bende kürdanları boyayarak bir çalışma yapmıştım böyle çok sabırr istiyorr. Teşekkürler paylaşım için...
a.g.s.l 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 1 Eki 2008 Mesajlar 2,444 Tepkime puanı 134 31 Ağu 2009 #11 Çok güzel çalışmalar Paylaşım adına teşekkür ederim canım.
filizdmr 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 17 Şub 2008 Mesajlar 2,679 Tepkime puanı 135 Web sitesi filizcinardemirtas.blogspot.com 31 Ağu 2009 #12 organic.candy' Alıntı: Harikalar Teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim organic.candy crazyglad' Alıntı: Bakarken yorulduğumu hissettim .. Sabır bende olmayan şey .. Etkileyici Teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler ederim crazyglad MiRaY GÜÇLÜ' Alıntı: Güzel paylaşım adamları anlaya biliyorum hisslerini Bende kürdanları boyayarak bir çalışma yapmıştım böyle çok sabırr istiyorr. Teşekkürler paylaşım için... Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler Miray a.g.s.l' Alıntı: Çok güzel çalışmalar Paylaşım adına teşekkür ederim canım. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler Sinemcim Son düzenleme: 31 Ağu 2009
organic.candy' Alıntı: Harikalar Teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim organic.candy crazyglad' Alıntı: Bakarken yorulduğumu hissettim .. Sabır bende olmayan şey .. Etkileyici Teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler ederim crazyglad MiRaY GÜÇLÜ' Alıntı: Güzel paylaşım adamları anlaya biliyorum hisslerini Bende kürdanları boyayarak bir çalışma yapmıştım böyle çok sabırr istiyorr. Teşekkürler paylaşım için... Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler Miray a.g.s.l' Alıntı: Çok güzel çalışmalar Paylaşım adına teşekkür ederim canım. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler Sinemcim
TİA 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 24 Nis 2009 Mesajlar 89 Tepkime puanı 5 31 Ağu 2009 #13 sanatkarlık bambaşka birşey gerçekten..
Pınar Bozdemir 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 9 May 2008 Mesajlar 2,305 Tepkime puanı 98 1 Eyl 2009 #14 oldukça sabır istiyor ama çok güzel bir paylaşım teşekkürler
vlkndztpe 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 15 May 2008 Mesajlar 332 Tepkime puanı 13 1 Eyl 2009 #15 Paylaşım İçin TeşeKKürLer..
O oneblood 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 1 Eyl 2009 Mesajlar 36 Tepkime puanı 0 1 Eyl 2009 #16 Kibrit Coplerinden olduguna eminmisin
filizdmr 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 17 Şub 2008 Mesajlar 2,679 Tepkime puanı 135 Web sitesi filizcinardemirtas.blogspot.com 28 Eyl 2009 #17 TİA' Alıntı: sanatkarlık bambaşka birşey gerçekten.. Genişletmek için tıkla ... sirine24' Alıntı: oldukça sabır istiyor ama çok güzel bir paylaşım teşekkürler Genişletmek için tıkla ... vlkndztpe' Alıntı: Paylaşım İçin TeşeKKürLer.. Genişletmek için tıkla ... oneblood' Alıntı: Kibrit Coplerinden olduguna eminmisin Genişletmek için tıkla ... Kibrit çöpünün bazı yerlerde işlem gördüğü araçlar var ,kesilmiş olabilir belki ondan benzetememişsinizdir Teşekkür ederim arkadaşlar.
TİA' Alıntı: sanatkarlık bambaşka birşey gerçekten.. Genişletmek için tıkla ... sirine24' Alıntı: oldukça sabır istiyor ama çok güzel bir paylaşım teşekkürler Genişletmek için tıkla ... vlkndztpe' Alıntı: Paylaşım İçin TeşeKKürLer.. Genişletmek için tıkla ... oneblood' Alıntı: Kibrit Coplerinden olduguna eminmisin Genişletmek için tıkla ... Kibrit çöpünün bazı yerlerde işlem gördüğü araçlar var ,kesilmiş olabilir belki ondan benzetememişsinizdir Teşekkür ederim arkadaşlar.
gamzesah92 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 31 May 2009 Mesajlar 67 Tepkime puanı 3 5 Eki 2009 #18 Gercekten cok gzll ya hayran kaldım cok değişik calışmalr Paylaşım için tesekkürler..
cLubTaXiM 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 24 Eyl 2009 Mesajlar 88 Tepkime puanı 3 5 Eki 2009 #19 yapan kişide peygamber sabrı varmış heralde hepsi birbirinden güzel olmuş, paylaştığın için sağol.
filizdmr 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 17 Şub 2008 Mesajlar 2,679 Tepkime puanı 135 Web sitesi filizcinardemirtas.blogspot.com 27 Eki 2009 #20 gamzesah92' Alıntı: Gercekten cok gzll ya hayran kaldım cok değişik calışmalr Paylaşım için tesekkürler.. Genişletmek için tıkla ... cLubTaXiM' Alıntı: yapan kişide peygamber sabrı varmış heralde hepsi birbirinden güzel olmuş, paylaştığın için sağol. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler arkadaşlar .
gamzesah92' Alıntı: Gercekten cok gzll ya hayran kaldım cok değişik calışmalr Paylaşım için tesekkürler.. Genişletmek için tıkla ... cLubTaXiM' Alıntı: yapan kişide peygamber sabrı varmış heralde hepsi birbirinden güzel olmuş, paylaştığın için sağol. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler arkadaşlar .