Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kılıçoğlu Pastanesi

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
emeğine saglk kardes sade ve ıı bı clısma olmuss bnde sadelıkten yanayım ama bu cok bsıt bı calışma olmus kb ynımdakı üstatlarda öle dıo calısmalarının devamını bıklıorus...:smile: :wink:

Peki yanında bulunan üstadlar bir grafikerin dilini çok iyi kullanması gerektiğini,bunu yazılarına en iyi şekilde yansıtması gerektiğini de söylemiyor mu?

ahmetbarin

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bir çalışmaya yapılabilecek en faydalı ve en verimli yorum sizinkidir herhalde. Yazdığınız tüm mesajları anlamakta üstün çaba sarfetmeme rağmen maalesef anlayışım, bunları anlamakta kıt kalıyor.

Biraz daha özenli ve düşünerek yazsanız da biz okuyanlar da birşeyler öğrensek nasıl olur acaba???

Çalışmalara yorum yazmaya başlamadan önce keşke "Forum Kuralları" nı da okusaydınız!

:). Katılıyorum.

Eline sağlık hoş olmuş ancak kartvizitin arka yüzünde "L" harfinin hemen dibinde siyah küçücük bir nokta var, sanırım yanlışlıkla orada kalmış ve farketmemişsin :D
Kolay gelsin iyi çalışmalar

Yorum için teşekkür ederim :). Ve evet fark ettim :)

Peki yanında bulunan üstadlar bir grafikerin dilini çok iyi kullanması gerektiğini,bunu yazılarına en iyi şekilde yansıtması gerektiğini de söylemiyor mu?

:). Katılıyorum.

.......................................................................
ölümü bilen; hiç gelirmi Rabbini bilmezlikten!!!