Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
siyah diyorum abşka bişey söylemiyorum herzaman asil........ altaki frank cok soğuk durmuş.... sorgular gibi ki kompozisyon zaten sorgulama ama birazcık soğuk... eline sağlık
Yorumlar için sagolun arkadaşlar. Evet "docker" fight club daki adamı kullanmak istedim o daha uygun geldi.Wolphin nasıl bir anlam çıkaramadın anlamadım gayet anlaşılır bi afiş.
afişmi bu:rofl: ajansın grafiker araması gayet normalmiş hangi ajans burası:smile: şaka bi yana bende bi anlam cıkaramadım dostum alakasız olmuş metini cıkar bi bak gorsel amaca hizmet ediyormu hayır gelen grafikerleri dovucekseniz o baska tabe bence duzgun bi tipgrafi ile duz siyah zemine yazsan daha iyi olurdu farklı ve alternatif olucam diye sacmalamaya gerek yok
afişmi bu:rofl: ajansın grafiker araması gayet normalmiş hangi ajans burası:smile: şaka bi yana bende bi anlam cıkaramadım dostum alakasız olmuş metini cıkar bi bak gorsel amaca hizmet ediyormu hayır gelen grafikerleri dovucekseniz o baska tabe bence duzgun bi tipgrafi ile duz siyah zemine yazsan daha iyi olurdu farklı ve alternatif olucam diye sacmalamaya gerek yok
Metni çıkar bi bak diyosun metni nie çıkartayım kardeşim her çalışmada metni çıkar fazla bişe anlam ifade etmez. Ayrıca saygı çerçevesinde eleştiri yap yoksa aynı şekilde karşılık görürsün.
Metni çıkar bi bak diyosun metni nie çıkartayım kardeşim her çalışmada metni çıkar fazla bişe anlam ifade etmez. Ayrıca saygı çerçevesinde eleştiri yap yoksa aynı şekilde karşılık görürsün.
:smile: ben saygı çerçevesinde fikir beyan ediyorum sen yaptığın çalışmayı içine sindirdiysen ne diyim daha çok çalış bence metin ve görsel bir bütündür bunu bilseydin bu iki öğenin birbirini tamamlaması gerktiğinide bilirdin bu yüzden sana metini çıkar bi bak dedim ama neyse bi kaç kere işlerin geri dönünce anlarsın ne demek istediğimi heralde
Hala metni çıkar diyor ya Sendende bişeler çıkarsak sende bi anlam ifade etmezsin.Bugüne kadar fazla müşteriye iş yapmadım ama yaptıgım tasarımların hiç biri geri dönmedi.
Hala metni çıkar diyor ya Sendende bişeler çıkarsak sende bi anlam ifade etmezsin.Bugüne kadar fazla müşteriye iş yapmadım ama yaptıgım tasarımların hiç biri geri dönmedi.
baris.basaran. arkadaşım eleştiri kaldıramayacaksan buraya pic upload etmenin bi anlamı yok. buraya upload edip, kritik bekleyen sonra da eleştirilere sinirlenen veya iki saat şu nedenle yaptım diye açıklama yapan arkadaşlar durumuna düşme derim