Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kısa Metraj Film Fragmanı

bilalbulut

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Herkese iyi forumlar arkadaşlar , ekibimizin 2013deki hedeflerinden birisi olan bir kısa metraj filmi için kendi imkanımızla ilk adımı attık,çok kısa bir ön fragmanı yayınladık ve sizlerle de paylaşmak istedik.Çok kısa bir tanıtımdır , tabii ki bu şekilde olmayacak yeni bir fragman senaryosu oluşturulacak ,eklemeler yapılacak ve son haline getirilecek .Son olarakda film çekilecek ve doğru kısa metraj film festivaline :)

Everybody Has A Dream - YouTube

Benzer konular

CMFERADOR

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.500px.com
güzel gidiyordu da sondaki kamera ve ses olayı bozmuş biraz. Bir de küçük bir tavsiye, çalan müzikteki bası ve hırıltıları biraz artırırsanız daha etkili olur. Ellerinize sağlık.

bilalbulut

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Sondaki karenin öyle olması konusunu belli ediyor ,anlaşıldığı gibi gerilim üzerine olacak ve ses ortamı %150 yani orjinal ses ayarından daha yüksek biraz hoparlörünüzün sesini açın :)

CMFERADOR

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.500px.com
Sondaki karenin öyle olması konusunu belli ediyor ,anlaşıldığı gibi gerilim üzerine olacak ve ses ortamı %150 yani orjinal ses ayarından daha yüksek biraz hoparlörünüzün sesini açın :)

Benim kastım sesin kısık olması değil, basın az olması. Nedense boğazdan çıkan hırıltılar insanı etkiliyor, onu kullanabilrsiniz demek istemiştim.

FurkanKADAYIFCI

🌱Yeni Üye🌱
CMFERADOR a katılıyorum abi zaten filmin gerilim filmi olduğu müzikten ve görüntülerden anlaşılıyor Glıdecam yada steadicam le çektiğiniz yerler güzel olmuş fakat işte o son olmamış çığlıklar bir anda kesiliyor ekran aniden kapanıyor yani rahatsız edici yani fragmana baktığımızda insanı filme çekmeli bunda o yok abi. Kolay Gelsin.

Mesela bakın buda bizim Okulumuzda Görsel Sanatlar Hocamızın Oluşturduğu benimde bizzat içinde bulunduğum ekibin geçen Sene çektiği filmin fragmanı.

kaşık (Spoon)-Fragman - YouTube

bilalbulut

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Biz böyle uygun gördük fakat değerlendirmelerinizi aklımızda tutacağız , teşekkürler.