........................ Yorumlarınızı bekliyorum ;) Yorumlarınızı bekliyorum ;)
kadiracar 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 28 Ağu 2008 Mesajlar 69 Tepkime puanı 1 Web sitesi www.kadiracar.com 8 Mar 2014 #1 ........................ Yorumlarınızı bekliyorum kadiracar' Alıntı: Yorumlarınızı bekliyorum Genişletmek için tıkla ... Moderatör tarafında düzenlendi: 10 Mar 2014
........................ Yorumlarınızı bekliyorum kadiracar' Alıntı: Yorumlarınızı bekliyorum Genişletmek için tıkla ...
Value Hasta la vista 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Eki 2008 Mesajlar 3,655 Tepkime puanı 213 8 Mar 2014 #2 Görsel yok, tekrar yüklemeyi dene..
ddenizoglu 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 8 Mar 2014 Mesajlar 15 Tepkime puanı 0 8 Mar 2014 #3 Çok basit duruyor. Hangi programı kullanarak yaptın bilmiyorum ama 4-5 mb'lık logo yapma programlarına adını yazıp efekt vermiş gibi.
Çok basit duruyor. Hangi programı kullanarak yaptın bilmiyorum ama 4-5 mb'lık logo yapma programlarına adını yazıp efekt vermiş gibi.
kadiracar 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 28 Ağu 2008 Mesajlar 69 Tepkime puanı 1 Web sitesi www.kadiracar.com 10 Mar 2014 #4 ddenizoglu' Alıntı: Çok basit duruyor. Hangi programı kullanarak yaptın bilmiyorum ama 4-5 mb'lık logo yapma programlarına adını yazıp efekt vermiş gibi. Genişletmek için tıkla ... O dediğiniz programlarla yapmadım. herşeyiyle özgündür. teşekkürler.
ddenizoglu' Alıntı: Çok basit duruyor. Hangi programı kullanarak yaptın bilmiyorum ama 4-5 mb'lık logo yapma programlarına adını yazıp efekt vermiş gibi. Genişletmek için tıkla ... O dediğiniz programlarla yapmadım. herşeyiyle özgündür. teşekkürler.