Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

kitap çalışırken referans çizgi aralığının eşit olması

BRUMAC

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar merhaba elimde word olarak hazırmanmış bir kitap var. Hemen hemen her sayfanın alt kısmında alıntılar var. Kitabın normal içeriğiyle alıntıların arasında bir çizgi var. word'de bu şekilde hazırlanmış. Bunu indesing'a aktardığımda kitabın içeriğiyle alıntıların arasında ki çizginin boşluğunu eşit yapmam gerekiyor. Buna müdahale edemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. umarım derdimi anlatabilmişimdir. Şimdiden teşekkürler.

Benzer konular

BRUMAC

🌱Yeni Üye🌱
tam olarak anlatamadım galiba daha açıklayıcı bir şekilde anlatmaya çalışayım. word'de hazırlanmış kitabın indesign'da mizampajını yapmam gerekiyor. her sayfanın altında daha küçük olarak yazılmış referanslar var. Hani numaralandırılır ve metin içinde 1 -2 diye numaralar olur ve bu numaraların sayfanın altında açıklamaları olur ya (alıntılar) normal metinle bu referansların arasında bir çizgi var. kitap word'de yazıldığı için indesign da içe aktardığım zaman bu çizgilerin aralıkları eşit olmuyo. bunlara eşit bir aralık vermem gerekiyor. sayfa düzeninin estetiği ve standartı için bunu yapmayı bilmiyorum. yardımcı olacak kimse yok mu?

grafikerler

🌱Yeni Üye🌱
Yazım / Belge Dipnot seçenekleri menusünden deneme yanılma metodunu kullanarak istediğin sonuca ulaşabilirsin.