Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kitap Kapağı (Ambalaj Tasarımı)

feremek

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar bu yıl 2 yıllık grafik 1.sınıftayım. 8 sene önce mezun oldum. Bazı şeyleri unutmuşum. Bir ödev verildi. kitap kapağı ambalaj tasarımı. Örnekler var mı bu konuda? Yardımcı olursanız sevinirim.

Benzer konular

West

🌱Yeni Üye🌱
siteyi incelerseniz bir sürü kitap kapağı tasarımı var. ambalaj tasarımı ile kitap tasarımı arasındaki bağ nedir onu anlamadım ben.

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Arkadaşlar bu yıl 2 yıllık grafik 1.sınıftayım. 8 sene önce mezun oldum. Bazı şeyleri unutmuşum. Bir ödev verildi. kitap kapağı ambalaj tasarımı. Örnekler var mı bu konuda? Yardımcı olursanız sevinirim.

Ben yukarıdaki yazmış olduğunuz mesajdan hiç bir şey anlayamadım. Nasıl oluyorda 1. sınıfta olduğunuz halde 8 yıl önce mezun oluyorsunuz?

Ayrıca kitap kapağı mı ambalaj tasarımı mı soruyorsunuz? Bu konuda bizi aydınlatırsanız sevinirim.

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
sevgili volkana katılıyorum :S
Türkçemizi lütfen düzgün kullanalım yoksa laf kalabalığından başka bir işe yaramayacak ve sonuç alamayacağız...

feremek

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar 8 yıl önce lise(grafik) bölümünden mezun oldum. Bu yıl grafik(myo) 1.sınıftayım.

Bana bu ödevi veren hocayla bir kez daha konuşmak zorundayım. Anlatamayan o çünkü. Cevap yazdığınız için teşekkürler.