Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kitap kapağı çalışmam

melsa

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhaba arkadaşlar araba dahil tamamı freehandde yapılmış bir kitap kapağı çalışmam. sizlerler paylaşmak istedim. yorumlarınızı bekliyorum. tasarım aşamasında kendimi geliştirmek istiyorum ve yorumlarınız benim için çok önemli bu arada ilk defa bir çalışma yüklüyorum umarım sorun çıkmaz saygılar
freehandrgbkapakalmasww4.jpg

efsunlu_kizz

🏆Pro Tasarımcı🏆
bizim hocamız derki ön kapak ilgi cekcek arka kapak bilgi vercek :) ilk basta kitabın adı sönük kalmıs ilk dikkat ceken araba oda kapakla bütünlesememis ayrı bir parca gibi duruyor(bu arada araban güzel olmus :D) fikir acısından söylüyorum daha gercekci bir gece yapıp bir insan resminide onun içine alsaydın belki daha güzel olurdu bu sadece fikir arka kapak kısmını yeniden tasarla gri renk olmamıs siyah çizgilerde öyle ve bilgi kısmındaki yazılar cok küçük sanırım iyi calısmalar kolay gelsin

Deadworld

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
eske arabayı resim olarak koysaydin biraz paınt tarzı calısma olmus

melsa

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar çok teşekkür ederim. Bilgileriniz benim için çok değerli dikkate alıp yeniden çalışıcam .

melsa

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bu da ikinci kitap kapağı çalışmam

Arkadaşlar merhaba kitap kapağı ikinci çalışmam bu sefer nasıl olmuş eleştirilerinizi bekliyorum.
kapakrgbwf2.jpg

Son düzenleme:

loockle

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ilkine göre daha iyi tabikide :)

efsunlu_kizz

🏆Pro Tasarımcı🏆
siyah üzerinde fosforlu yesil çok iddialı olmus :) siyah zor bir renktir en azından benim için öyle beraber kullanacagın renk siyahla uyum saglamalı burda ilk ve tek dikkati ceken yesil renk olmamıs arka kapaktaki o küçük yesil kareleri kaldır adres kısmını biraz daha asağıya indir . ön kapaktaki resimler hala birbiriyle bütünlesememis buda sanırım sadece freehandde calısmıs olmandan kaynaklanıyor kapak üzerinde biraz daha calıs derim olcak emegine sağlık

N/A2

🏆Pro Tasarımcı🏆
neden ısrarla araba anlamış değilim.
ikinci çalışmanız biraz daha olgun hale gelmiş gibi.
renk seçimlerinize dikkat ederseniz?