Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

kitap kapağı tasarımı yardım...

06sema

🌱Yeni Üye🌱
merhaba arkadaşlar
benim bir sorunum var
kitap kapağı hazırlamam gerekiyor. Kitabın ismi "kimse beni pijamalı görmemeli" bana yardım edermisiniz.
değişik bir şeyler isteniyor ama ben şu ana kadar doğru düzgün birşeyler üretemedim. lütfen bana ilginç ve değişik fikirler görseller ne olursa açığım

şimdiden teşekkürler

Benzer konular

conqueror___06

🌱Yeni Üye🌱
kitabın icerigi hakkında da biraz bilgi verebilirsen yardımcı olmamız biraz daha kolalaşabilir...
sonucda bir kitabın kapak tasarımı az da olsa içeriğini yansıtabilmeli.... mesela siyasi içerikli bi kitapsa renkleri koyu tonda seçersin vb...

Gerçek hazine kapağın arkasında olsa da, içeridekinin değerini anlatan bir kapak başarılı bir kapaktır.

Son düzenleme:

06sema

🌱Yeni Üye🌱
kişisel gelişim kitabı

özzlemm

♾️Grafik Gurusu♾️
sen yaptıgın örnekleri bu bölüme koy bizde ona göre inceleyip fikir verelim.

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
kişisel gelişim kitabı

Mesleğiniz eğer bizlerin mesleği ile aynı ise, "bir şeyler yapamıyorum" u mazeret olarak göremiyorum. Sizin işiniz "bir şeyler" yapmaktır. Eğer yapamıyorsanız bu büyük bir çelişkidir.

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Volkan Tekine katılmakla beraber arada böyle anlar hemen hemen hepimiz yaşarız kitleniriz.
O zaman fikir almak evet olabilir ama bunu gidermek için bir çok basılı örnekleri incelemek fayda sağlayabilir

bar.20

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ben çalışmayı göremiyorum

fesa

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sanırım kardeşimizin aklına hiç bişey gelmediği için yardım istemiş..
ben tasarım yapmıyorum amaa çok istiyorum bu yönde bi eğitim almayı :)

bi örnek hazırlayamam ama fikir olarak hayalimde şöyle bişey canlandı nacizane :emo1:

karikatüristik bir çizim ile kocaman bi ayna hani saraylarda olan cinsten :)) karşısında gayet bakımlı şık giyinimli bir bayan fakat aynada yansıyan görüntüsü pijamalı ve saçlar darmadağınık fln böyle bir kapak güzel olur düşüncesindeyim :)

dediğim gibi nacizane bi fikir benimki sadece umarım hoşunuza gider :angel:

kolay gelsin:)

burcu

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
sen yaptıgın örnekleri bu bölüme koy bizde ona göre inceleyip fikir verelim.

katılıyorum.bu bölüme çalışmalarını koymazsan herkesin söylediği havada kalır sana fazla faydası olmaz...en azında çalışmanın eskizlerini koy bi bakalım...