Neler yeni

kitap kapağı yorum lütfen

karakkoaio

🌱Yeni Üye🌱
Fhe6I.jpg
[/url][/IMG]

bir müşterime yaptığım kitap kapağı eksiklerimi görmek açısından yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler.

Son düzenleme:

design_tolga

🌟Usta Tasarımcı🌟
yazı karakterleri olmamıs birde çizimler parça parça sanki farklı doneleri birleştirmiş gibisin

istakozzz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
darmadağınık ve acemice biraz kitap kapaklarını arastır... konu olarak sairine sor bakalım onu en çok etkileyen şiirin konusunu yansıtabilirsin...

karakkoaio

🌱Yeni Üye🌱
gözleri photoshopta ayarladım diğer bölümler illustratorde yaptım teşekkür ederim yorumlar için

eren_2

🌱Yeni Üye🌱
fontu degıstırın ıstersenız pek sık durmuyor

katam

🌱Yeni Üye🌱
font mont hikaye sen komple değiş hocam ;)

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
Öncelikle bu kapak, çümbüşü alem olmuş, ziyadesiyle göz yoruyor..

İlk olarak gözlerden başlarsak, alt kısımdaki sözle kombinesi pek uyumlu değil zira gözler aşktan ziyade korkmuş gibi bakıyor.
İkinci olarak Yalnız' ca Biz yazısının etrafından brushla geçmişsin sanırım zira böyle bir efeckt hatırlamıyorum.. acemice ve oldukça itici duruyor. Ayrıca tırnaktan sonra ca yı ayrı yazman türkçemize ters bi durumdur düzeltmeni öneririm..
Son olarak genel bakıldığında en alt kısımdaki maske ve sıçramış su vektöreli gerksiz duruyor..
Üst kısımdaki vektöreller kapağı ziyadesiyle boğuyor.

Sadeliğe ağırlık vermeni öneririm.. Renk tercihi fena değil.. Kolay gelsin..

ThreeBuddha

🏆Pro Tasarımcı🏆
Kitap içi ve kapağı hazırlayan biri olarak söyleyebilirimki olmamış.

Kapak net değil, derdini anlatamıyor. Kitabın adı zayıf kalmış o hengame içinde kaybolmuş gitmiş. Renk seçimleri kötü, font seçimleri kötü. Kitap kapağı hazırlarken içeriği birkaç sayfada olsa okuyun, ne anlatıyor nelerden bahsediyor misal bu bir şiir kitabı sanırım bakın ağırlıklı olarak şiirler ne anlatıyor ölüm, aşk, ayrılık vs. Kitabın genel havası nedir? Sizde ne gibi hisler uyandırıyor ondan sonra kapak çalışmasına geçin.

Benzer kitapların kapaklarını inceleyin ve tipografiye dikkat edin.

Yeni çalışmalarıda paylaşmanız dileğiyle.