Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Mustafa KÜÇÜK

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.mustafakucuk.org
Kız kulesi, gizemini hala koruyabilen nadir yerlerden biridir. Bu gizemi çalışmaya yansıtmaya çalıştım. Umarım beğenirsiniz
iyi seyriler

3D Max + Vray
render süresi : 10 dk

rendersoncopy.jpg

Benzer konular

özzlemm

♾️Grafik Gurusu♾️
Bu konuda amatör biri olarak çalışmanıza hayran kaldım..
Bence çok başarılı emeğinize sağlık..

Gökhan YILMAZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sanatolsun.com
Kızkulesi ile ilgili anlatılan ilk hikâye Ovidius'un kaydettiği bir aşk hikâyesidir. :) Hero ile Leandros adlı iki gencin hüzünlü aşkını anlatıyor, Hero'nun kuleden ayrılmasıyla başlar. Hero, Afrodit'in rahibelerindendir ve aşka yasaklıdır. Yıllar sonra Afrodit'in tapınağında yapılan bir törene katılmak için kuleden ayrılır ve orada Leandros ile karşılaşır. Birbirine aşık olan iki genç, Leandros'un gece kuleye gelmesi ile aşklarını kutsarlar. Kızkulesi her gece iki gencin gizli aşkına ve yasak aşklarına tanıklık eder. Leandros'un yüzerek kuleye geldiği fırtınalı bir günde Hero'nun yaktığı sevda ateşinin feneri söner. Karanlıkta yolunu kaybeden Leandros, Boğaz’ın sularına gömülür. Sevgilisinin öldüğünü gören Hero da kendini Kızkulesi'nden Boğaz’ın sularına bırakır. hey gidi kız kulesi :angel: çalışma güzel olmuş, tebrikler

road_runner

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
özellikle arkaplanı çok güzel oturtmuşsun

Mustafa KÜÇÜK

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.mustafakucuk.org
Bu konuda amatör biri olarak çalışmanıza hayran kaldım..
Bence çok başarılı emeğinize sağlık..

Teşekkürler Özlem

Kızkulesi ile ilgili anlatılan ilk hikâye Ovidius'un kaydettiği bir aşk hikâyesidir. :) Hero ile Leandros adlı iki gencin hüzünlü aşkını anlatıyor, Hero'nun kuleden ayrılmasıyla başlar. Hero, Afrodit'in rahibelerindendir ve aşka yasaklıdır. Yıllar sonra Afrodit'in tapınağında yapılan bir törene katılmak için kuleden ayrılır ve orada Leandros ile karşılaşır. Birbirine aşık olan iki genç, Leandros'un gece kuleye gelmesi ile aşklarını kutsarlar. Kızkulesi her gece iki gencin gizli aşkına ve yasak aşklarına tanıklık eder. Leandros'un yüzerek kuleye geldiği fırtınalı bir günde Hero'nun yaktığı sevda ateşinin feneri söner. Karanlıkta yolunu kaybeden Leandros, Boğaz’ın sularına gömülür. Sevgilisinin öldüğünü gören Hero da kendini Kızkulesi'nden Boğaz’ın sularına bırakır. hey gidi kız kulesi :angel: çalışma güzel olmuş, tebrikler

Güzel hikaye :) Bunun gibi birçok hikayesi vardır kız kulesinin ama bendeki hikayesi bambaşkadır.

özellikle arkaplanı çok güzel oturtmuşsun

Teşekkürler, arka planı ve ufak düzenlemeleri photosopda yaptım.

DrN

🌟Usta Tasarımcı🌟
Kız kulesi...Bir çok aşığın aşklarını ölümsüzleştirmek için birbirlerine söz verdikleri nadide yerlerden biri...Hakkında bir çok rivayet olmasına rağmen herkes için ayrı bi hikayesi vardır...Sizin içinde iyi bir hikayesi vardır umarım Mustafa bey...

Benim karşısında çay içmekden inanılmaz zevk aldığım, içinde ise 5 kahvesinin inanılmaz güzel gittiği ve hikayesi bakımından eşsiz bir İstanbul güzelliği...

Çalışmanız ise oldukça başarılı...Umarım daha iyi çalışmalarınızı da izleme fırsatı buluruz...

Mustafa KÜÇÜK

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.mustafakucuk.org
Kız kulesi...Bir çok aşığın aşklarını ölümsüzleştirmek için birbirlerine söz verdikleri nadide yerlerden biri...Hakkında bir çok rivayet olmasına rağmen herkes için ayrı bi hikayesi vardır...Sizin içinde iyi bir hikayesi vardır umarım Mustafa bey...

Benim karşısında çay içmekden inanılmaz zevk aldığım, içinde ise 5 kahvesinin inanılmaz güzel gittiği ve hikayesi bakımından eşsiz bir İstanbul güzelliği...

Çalışmanız ise oldukça başarılı...Umarım daha iyi çalışmalarınızı da izleme fırsatı buluruz...

Teşekkürler, beğenmenize sevindim
Benim hikayem umutsuz bir hikaye :)

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Hikayen umutsuz olabilir ama çalışman gelecek için çok umutlu.Keyifle inceledim.Emeğine sağlık Mustafa.

Feride ATAMER

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
İstanbul'un gözdesi :) geçmişte gözetleme kulesi, deniz feneri olarak kullanılıyordu. İstanbul'un en güzel simgelerinden bir tanesi bence. İstanbul dedikleri zaman ilk aklıma gelen kız kulesi olur.tabi daha gitmek nasip olmadı ama en çok görmek istediğin yerlerden bir tanesi. karşısına oturup güneşin batışını izleyerek çayını yudumlayacaksın. Artık bizde Mustafa'nın çalışmasına bakarak çayımızı yudumlayacağız gerçekten çok güzel olmuş :) ilk kuruluş amacının tapınak olduğu rivayet edilse de beimde bildiğim bir öyküsü var. Kulenin eski zamanlarda yaşayan bir kralın kızının 18 yaşında öleceğini büyücüden öğrenip, kızını korumak için bu kuleyi yaptırdığı ama kızın kuleye taşınan elma sepetinden çıkan bir yılan tarafından öldürüldüğü efsanesi.

Mustafa KÜÇÜK

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.mustafakucuk.org
Hikayen umutsuz olabilir ama çalışman gelecek için çok umutlu.Keyifle inceledim.Emeğine sağlık Mustafa.

Teşekkürler Damla :)

İstanbul'un gözdesi :) geçmişte gözetleme kulesi, deniz feneri olarak kullanılıyordu. İstanbul'un en güzel simgelerinden bir tanesi bence. İstanbul dedikleri zaman ilk aklıma gelen kız kulesi olur.tabi daha gitmek nasip olmadı ama en çok görmek istediğin yerlerden bir tanesi. karşısına oturup güneşin batışını izleyerek çayını yudumlayacaksın. Artık bizde Mustafa'nın çalışmasına bakarak çayımızı yudumlayacağız gerçekten çok güzel olmuş :) ilk kuruluş amacının tapınak olduğu rivayet edilse de beimde bildiğim bir öyküsü var. Kulenin eski zamanlarda yaşayan bir kralın kızının 18 yaşında öleceğini büyücüden öğrenip, kızını korumak için bu kuleyi yaptırdığı ama kızın kuleye taşınan elma sepetinden çıkan bir yılan tarafından öldürüldüğü efsanesi.

Ne çok hikayesi varmış bu kulenin, karşına geçip izleyen her kişi bir hikaye yazmış sanırım :)
Feride, olmadı ama ben bu çalışmayı karşına geçip çay iç diyemi yaptım, sana ben kamelya yapayım orda iç çayını :)

Feride ATAMER

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Mustafa, neden olmasın şimdi bir çay için 668 Km. yolu hiç çekemem :)
Senin çalışmalarına vermiş olduğun özenliliği, insanı ister istemez etkileniyor.
Kız kulesi çalışman içinde aynı özeni gösterek çok güzel ve orjinal bir çalışma sergiledin.
Bundan dolayı tebrik ederim. Ne söyleyim Bakıp çay içmemek elde değil :)
NOT: Mustafacım bu arada kamelya'mı isterim. :rofl: :rofl: :rofl:

Mustafa KÜÇÜK

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.mustafakucuk.org
Mustafa, neden olmasın şimdi bir çay için 668 Km. yolu hiç çekemem :)
Senin çalışmalarına vermiş olduğun özenliliği, insanı ister istemez etkileniyor.
Kız kulesi çalışman içinde aynı özeni gösterek çok güzel ve orjinal bir çalışma sergiledin.
Bundan dolayı tebrik ederim. Ne söyleyim Bakıp çay içmemek elde değil :)
NOT: Mustafacım bu arada kamelya'mı isterim. :rofl: :rofl: :rofl:

Tamam yaparız bir kamelya:) Hatta bizim iş yerinin önene yapalımda bir işe yarasın, çayı sigarayı orda içeriz :D

Feride ATAMER

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
:) süper bir fikir... şimdiden kolları sıvamaya başlayalım. :)

fatih_aydin

🌱Yeni Üye🌱
Güzel çizmizsin yanlız oturttuğun deniz görseline kız kulesine vuran ışığın gölgelesini vermemişsin, birde deniz görseli zannediyorsam vapur hareket halindeyken arkasından çekilmiş dalgalarla birlikte köpükler de net belirgin bunu photoshopla yok edersen daha hoş olacağını düşünüyorum.

Emeğine Sağlık

sword888

🌱Yeni Üye🌱
bana kız kulesinin 3d max çizimleri lazım gönderirseniz sevinirim

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Hani kabaca yokkk artıkkk, kibarca tebrikler diyebilirim. Başka da ne denir bilemiyorum nutkum tutuldu tek kelimeyle bayıldım...
Bu arada levolilevoli "fena değil" derken neresini beğenmemiş onu da merak ettim doğrusu ...

zzx

🏅Acemi Tasarımcı🏅
iyi seyirler mi :) adamım başka işlere yönel bence