Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kızlarımız Okuyor, Toplum Mutlu Oluyor.. Afiş Çalışmam

saserdar

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Buyurun Onaylanmadı Yorumlarınızı Bekliyorum

ncHde.jpg

4r6vc.jpg

Arkadaşlar lütfen önerilerinizi yazınız resim bol yok elimde ancak bunlar çıktı

Ahmet Gezer

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.ahmetgezer.net
Öncelikle elindekiler resim değil fotoğraf =) İlk afiş çalışman görsel olarak güzel olabilecek bir çalışma düzgün bir manipülasyon ile geçişler yaratılırsa ve tipografik olarak elden geçirilirse bence olabilitesi yüksek. Ayrıca kullandığın görsellerin ışık ve renk uyumlarına dikkat et toplama gibi duruyor bütünlükten çok uzak şuan. İyi çalışmalar dilerim.

selimbabat

🏆Pro Tasarımcı🏆
Fotoğrafların üçü de kullanılabilir. Sıkıntı orada değil. Ayrıca;
Öncelikle elindekiler resim değil fotoğraf İlk afiş çalışman görsel olarak güzel olabilecek bir çalışma düzgün bir manipülasyon ile geçişler yaratılırsa ve tipografik olarak elden geçirilirse bence olabilitesi yüksek. Ayrıca kullandığın görsellerin ışık ve renk uyumlarına dikkat et toplama gibi duruyor bütünlükten çok uzak şuan. İyi çalışmalar dilerim.
Katılıyorum.

saserdar

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Öncelikle elindekiler resim değil fotoğraf =) İlk afiş çalışman görsel olarak güzel olabilecek bir çalışma düzgün bir manipülasyon ile geçişler yaratılırsa ve tipografik olarak elden geçirilirse bence olabilitesi yüksek. Ayrıca kullandığın görsellerin ışık ve renk uyumlarına dikkat et toplama gibi duruyor bütünlükten çok uzak şuan. İyi çalışmalar dilerim.

teşekkür ederim değerli yorumların için ilk çalışma üzerine yoğunlaşmak çok isterdim bende ilk çalışmayı beğendim lakin müşteri ikinci üzerine çalışmamı istiyor ısrarla yapacak birşey yok müşteri ne derse o olur... bitince son hallerini atacağım

saserdar

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
tam bir matbaacı tarzı :)

1. afiş tutar gölgeleri vs. ayarlanırsa kızlar uçuyor gibi.

kesinlikle ben her zaman şunu belirtmişimdir burada çevremdeki arkadaşlara ve işyerimdeki insanlara ben önce matbaacıyım grafiker mi? daha çook var
4 renk çalışmalardan çok ben matbu kalıp yapıyorum devamlı arada sırada da böyle işler çıkarmaya çalışıyorum. tespitiniz kesinlikle doğrudur.
teşekkürler