Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

(kmarastarim)web sayfası ,eleştirilerinizi bekler:D

by_arda2

🏅Acemi Tasarımcı🏅
(kmarastarim)web sayfası ,eleştirilerinizi bekler:D

ziyaretci defteri haric çalışıyor.....:D:rofl:
nasıl olmuş
www.kmarastarim.co.cc
masa.jpg

Son düzenleme:
E

energy_explode

Guest
arda açıkça söylemem gerekiyor ki çok fazla örnek incelemen ve teknik öğrenmen gerek.

E

energy_explode

Guest
tasarım yapmadan önce hangi alanda site yapacaksan o alanda yapılmış siteleri hazırlanmış arayüzleri gözden geçirerek başlamalısın. daha sonra aklına bişeyler gelmesi için ve gelenleri unutmaman için eline kalem kağıt almalı aklına gelenleri kaba taslak çizmeli şablon çıkartmalısın. daha sonra deviantart gibi sitelerde konuyla alakası olmasada başka alanlar için yapılmış web şablonlara menülere içerik yerleşimine bakarak kendi şablonunda düzenlemeler yaparsın böylece daha güzel çalışmalar çıkartabilirsin.

Esgraf

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
haklısınız.ama nasıl ve nerden baslayacağım .

//ayaksar arkadaşım için yaptığım öneriyi sanada yapmak istedim umarım problem olmaz

Öncelikle kesinlikle şevkini kırmak istemem daha 6 ay öncesine kadar bende çok gerideydim ama eğer işim webtasarım olacaksa araştırmam gerektiğine inandım ve hertürlü veriyi değerlendirdim sana tavsiyem öncelikle;

*web 2.0 araştır deviantART: where ART meets application!

*kuler kuler
(renk uyumları için)

*ps tutorail ps tuts
(kendini psde gelişri)

*ill illustrator tuts
(birazda olsun illustrator öğren)

bunlara 1-2 ay çalış çabala çokdaha iyi tasarımlar yapacaksındır ve şunudu unutmayın arkadaşlar kimse webtasarımcı olarak doğmaz webtasarım sonradan öğrenilir tabiki yetenek ister ama bunun içinde çalışmak gerek...

(Lütfen kimsenin şevkini kırmayın şevkle çalışmak çok önemlidir.)