Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
font daha iyi olabilir sanırım biraz enden daralmış gibi sıkışmış renklerlede oynıyabilirsin yarım daire gibi çizdiğin o çizginin ne anlama geldiğinide çözemedim biraz açıklama yaparsan daha aydınlatıcı olur sanırım iyi çalışmalar..
font daha iyi olabilir sanırım biraz enden daralmış gibi sıkışmış renklerlede oynıyabilirsin yarım daire gibi çizdiğin o çizginin ne anlama geldiğinide çözemedim biraz açıklama yaparsan daha aydınlatıcı olur sanırım iyi çalışmalar..
Font konusunda bende tereddütteyim. Genel olarak beğenildiği için üzerinde değişiklik yapma şansım var. Yarım daireyi ise istenildiği üzere Dünya ve bilişim arasında bağlantı kurabilmek için çizdim. Çok farklı şeyler denedim ama en sade ve güzel olarak bunu düşündüm. Kendi aramızda daire anlaşılır durumda ancak dışarıdan bakanlar için onu yeterince açıklayamadığımı biliyorum.
Denemelere devam ediyorum zaten umarım daha farklı birşey çıkar Teşekkürler
Evet haklı olabilirsiniz ama üstten alta doğru açılan bir görüntü oluşması için öyle ayarladım. Simetri hastalığım olduğu için araları kapalı olarak bir türlü yakıştıramadım. Sanki kenarlar boş gibi görünüyor