Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

kmu bilişim için logo çalışmam

Necaty

🌟Usta Tasarımcı🌟
Merhaba arkadaşlar,

Okulumuz Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Bilişim topluluğu için hazırladığım logomuz. 2 seçenek verdim. Bana göre sağdaki ;)

kmubilm.jpg

Yorumlarınızı bekliyorum.

Benzer konular

timsah_sg

🏆Pro Tasarımcı🏆
font daha iyi olabilir sanırım biraz enden daralmış gibi sıkışmış renklerlede oynıyabilirsin yarım daire gibi çizdiğin o çizginin ne anlama geldiğinide çözemedim biraz açıklama yaparsan daha aydınlatıcı olur sanırım iyi çalışmalar..

BUYUDUKCE

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bilişim topluluğu yazısındaki harflerin aralarını açma o kadar (bence)

Necaty

🌟Usta Tasarımcı🌟
Yorumlayan arkadaşlara teşekkürler

font daha iyi olabilir sanırım biraz enden daralmış gibi sıkışmış renklerlede oynıyabilirsin yarım daire gibi çizdiğin o çizginin ne anlama geldiğinide çözemedim biraz açıklama yaparsan daha aydınlatıcı olur sanırım iyi çalışmalar..

Font konusunda bende tereddütteyim. Genel olarak beğenildiği için üzerinde değişiklik yapma şansım var. Yarım daireyi ise istenildiği üzere Dünya ve bilişim arasında bağlantı kurabilmek için çizdim. Çok farklı şeyler denedim ama en sade ve güzel olarak bunu düşündüm. Kendi aramızda daire anlaşılır durumda ancak dışarıdan bakanlar için onu yeterince açıklayamadığımı biliyorum.

Denemelere devam ediyorum zaten umarım daha farklı birşey çıkar
Teşekkürler

bilişim topluluğu yazısındaki harflerin aralarını açma o kadar (bence)

Evet haklı olabilirsiniz ama üstten alta doğru açılan bir görüntü oluşması için öyle ayarladım. Simetri hastalığım olduğu için araları kapalı olarak bir türlü yakıştıramadım. Sanki kenarlar boş gibi görünüyor :)

Teşekkürler