Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
öncelikle buz görüntüsü bence olmamış format derken bunlarım fiyatları yazıcakmı yazıcaksa nerede olucak resimlerim çözünürlükleri güzel zeminde farklı bir fon kullansan zenimdeki renk tonu hoş desen çok hoşuma gitmedi cola buzun arkasında degilde önünde gözükse:wink::angel::angel: kolay gelsin bazı degişikliklerle çok daha güzel bir çalışma olabilir :angel:
öncelikle teşekkür ederim degerli yorumun için.:smile: fiyat yazmayacak müşteri istemedi 5-6 kalem mönü olacak (tavuk hamburger vs.) buz olayı ise elimde başka bi resim olmadığı için bunu kullanmak zorunda kaldım. öne alsan demişsin,bende araya aldım buda fena olmadı tekrar teşekkürler
"mönü" yazımında bir espri varda ben mi anlamadım.Kullandığınız soğan görseli ilk bakışta iyi bir intiba bırakmıyor.Zeminde yapmaya çalıştığınız şekillerde birbiri ile alakasız kalmış.Kolay gelsin.
bu saattete bu ise bakilmaz ama baktik bi kere, midem kazina kazina yorumumu da yazayim bari, kola yı hiç koyma bence, tamam köfte patates ile iyi gider ama isin kola reklami gibi gösteriyo, illede koyacaksan bu kadar ön plana çıkarma, eline sağlik
tugi bence gayet şık bir çalışma tabi yorumlara da dikkat etmek lazım kola olayında işin gerçeği ön planda kalmış belki kola ve buz resmini biraz daha aşağıya alıp tabağıda belirginleştirirsen mükemmel bir sonuç olabilir ama müşterinin buda çok hoşuna gidecektir. kaliteyi sergilemişsin yeterince eline sağlık.
Güzel bir çalışma. Arkada ki fonu biraz koyulaştırırsak daha iyi olmaz mı? patateslerin renklerine benzemiş. Koyu olursa tabak daha ön plana çıkar diye düşünüyorum. Kolay gelsin
bence çok güzel olmuş arkadaşım zemin ve resimler hepsi birbirine uyum içinde ben beğendim yanlız bişey rica edicem altakki zemin çok güzel bu tür zeminler inereden buluyorsun nolur banada yardımcı olursan sevinirim