dediğinizi deniycem çok teşekkür ederim ilginiz için Gökhan bey...namaste bence fuar standı olarak çalışmanı tamamla, videoda kamera hareketlerine ek olarak tabela ışıklarını farklı neon fosforlu renklerde değişim yaptır, bu standın diyer bölümlerini tamamlarken yuvarlak hatlarda eklemeler yap, fuar standının kolanlarına markaların sponsorluğunu almış gibi küçük reklamlar yapıştır, sonra bu işi, fuarcılara yolla, geri dönüş alırsın, bol kazançlarbaşarılar
Evet haklısınız bitmeden bitmiş gibi görmek süper oluyor... dlpn84tebrikler...işin boyutu ne olursa olsun müşteri butür ön çalışmada tav olur bile...
Çok teşekkür ederim Mehmet Beygüzel olmuş, emeğinize sağlık.
Fiyat tuzlu geldi herhalde dönmediler imalata başlamamız konusundaelinize sağlık namasteeee.. gece görüntüsü çok güzel.. bence bunu bi bina görüntüsüne kompozitlemeye çalışın.. reklam işleri ile uğraşıyorsanız çok istenecektir muhtemelen..
eline sağlık güzel olmuş muhteşem süper rica etsem bir konuda yardımcı olabilirmisiniz mentalray renderda 3dsmaxte bir pano arkası floresan ışık havası vermek istiyorum nasıl yaparım şimdidden tşk....
merhabalar.
bende benzer bi iş yapıyorum... pleksi kutu harflerde anlamadığım bir nokta var. detay render de 3 katmanlı 3 renkli görünüyor ama gece görüntüsü siyah çıkmış ve aradan ışık sızıyor. burda bir yanlışlık yok mu?
Çok teşekkür ederim yardımcı olursanız arizekmaterial editor'den "architectural" materiali kullanarak mental rayde ışıklı objeler oluşturabilirsiniz..
resimli anlatmak isterdim ama şu anda bilgisayarım müsait değil.. zaman bulduğumda eklerim..
Güzel ÇAlışma...