Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
punk konseri oldugunu yazınızın karakterinden inanın zor algıladım bence biraz öne çıkmasında fayda var. Düz bir yazı karakteri ile daha net anlatabilirsiniz
güzel çalışma eline sağlık ama bence logoları ortalamayı unutma ha birde zemin effecti ni tam net göremiyorum resmi orjinal boyutunda olsaydı anlaşılır sanırım..
punk konseri oldugunu yazınızın karakterinden inanın zor algıladım bence biraz öne çıkmasında fayda var. Düz bir yazı karakteri ile daha net anlatabilirsiniz
Daft Punk bir müzik grubu ve tüm albümlerinde, afişlerinde vs.. bu yazı stili ile yer alıyorlar. O yüzden bu stili kullanmak zorunluluk bir bakıma. Ancak renklerden kaynaklanan bir okuma sorunu var bu konuda size katılıyorum. Yazının içi tok bir renk ile dolu olursa daha kolay seçilebilir diye düşünüyorum. Bir de orjinal boyutta olmadığı için arka fon iyi seçilemiyor.