Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Konser Davetiye Tasarımım

Elsi

🌟Usta Tasarımcı🌟
Son anda yaptığım tasarımım bende bu işlerde daha yeniyim davetiye yapıodum başka beğenmedim değiştirdim son anda bu çıktı bunuda pek beğenmemiştim ama:)....resim jpg olduğu için kalitesi biraz bozuk kusura bakmayın

yorumlarınızı bekliyorum....

ciarayenika2.jpg

Benzer konular

rahmet

🏅Acemi Tasarımcı🏅
güzel bir çalışma..kolay gelsin bana tek itici gelen kızın kolyesi oldu..

Elsi

🌟Usta Tasarımcı🌟
Banada öyle geliyor....düzeltirim ama...

baskici46

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
güzel çalışma eline sağlık.rahmet arkadaşımızada katılıyorum kızın kolyesi itici değiştirirsen 10 üzerinden 10..

Elsi

🌟Usta Tasarımcı🌟
buyrun kolyesiz hali....

ciarayenika2hj2.jpg

Elsi

🌟Usta Tasarımcı🌟
: ) gerçek olsa gönderirdim: )

turguts

🏅Acemi Tasarımcı🏅
dostum eline saglik ama (insani sinir eden bi ek dimi su ama) fontlarinla ilgilen biraz brush fontunu fazla kullanma daha tirnakli font kullanmani tavsiye ederim genclige hitap eden bi calisma bu dedelerimizin fontlarini kullanmayalim o yuzden ve yazilarin renklerini pembeden kurtar 20 magenta 100 yellow daha iyi patlar gibi geldi bana yani amaç renk uyumu ve yazinin okunabilirligi olmali yani kirmizi zemin algiyi yeterince etkileyecektir ama kirmizinin icinde yaziyi okutmak zordur uyumlu bi renkle kontras yapman daha carpici olur bence tabi sen bildigini oku bu yorum benim dusuncelerim sen istedigini kullan :)) kolay gelsin

Elsi

🌟Usta Tasarımcı🌟
eet yorumlarınız için teşekkür ederim font konusunda haklısınız ama ciara nın kendi font u olduğu için yaptım buna benziyor font u ondan yapmıştm yazı renkleri konusunuda deneyicem İnş.:)

kahin23

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
elsi kardeşim bu olayı kaç kere daha kullanıp burdakilere gösterirsin bilmiyorum ama bu davetiyedeki olayı ben kartvizit olarak görmüştüm aynı şeyleri tekrar tekrar göstermeni yadırgadım açıkçası.
İbrahim GÜLBAŞ adına yaptığın kartvizite ne kadar benzio yeni şeyler yap demek gerekio.hadi canım kolay gelsin.
(hatırlarsan o kartvizitte yorumum zemin rengini %10 cyan ver demiştim.)

Elsi

🌟Usta Tasarımcı🌟
elsi kardeşim bu olayı kaç kere daha kullanıp burdakilere gösterirsin bilmiyorum ama bu davetiyedeki olayı ben kartvizit olarak görmüştüm aynı şeyleri tekrar tekrar göstermeni yadırgadım açıkçası.
İbrahim GÜLBAŞ adına yaptığın kartvizite ne kadar benzio yeni şeyler yap demek gerekio.hadi canım kolay gelsin.
(hatırlarsan o kartvizitte yorumum zemin rengini %10 cyan ver demiştim.)

evet biliyorum hatırladım bende zaten o firmanın davetiyesi olduğu için bakarsanız hammer music in buda ondan o olayı tekrar kullandım bu davetiyeden bir sürü yaptım hoca bunu beğendi...

htc82

🏅Acemi Tasarımcı🏅
QUOTE]
kahin arkadaşımıza katılıyorum kendini aş bence biraz değişiklikler yapmalısın böyle kendimizi geliştirebiliriz bir işe takılma

Elsi

🌟Usta Tasarımcı🌟
:S hey Allahım sanki ben bi tek bu işi yapıyorum ben, yaptığım birsürü iş var, ben sadece hammer music in konser davetiyesi olduğu için, oda hammer music in kartvizit i olduğu için davetiyedede aynı espri yi kullandım, yoksa ben hayatımı sadece bu firmaya ayırmadım merak etmeyin ;) yaptığım bi çok iş var bende biliyorum o kadar....

vexlam

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.studyoq.com
ellerine sağlı guzel olmus morelini bozma daha iyisini yapacagından emınım güzel şeyleri gördükçe insanın daha güzel şeyleri başaracagına inanıyorum keske herkes böyle yapsa. güzsel olmus :)

Elsi

🌟Usta Tasarımcı🌟
ellerine sağlı guzel olmus morelini bozma daha iyisini yapacagından emınım güzel şeyleri gördükçe insanın daha güzel şeyleri başaracagına inanıyorum keske herkes böyle yapsa. güzsel olmus :)

İnş. İnş. daha iyilerinide yapıcaz İnş. daha yeniyim zaten bu işte lise öğrencisiyiz daha : )

By_Desıng_Omer

🏅Acemi Tasarımcı🏅
öncelikler güzel bir çalışma ellerinne sağlık yalnız yazılar alınmış zeminin üzerine atılmış gibi duruyor tasarımı bozuyor

Elsi

🌟Usta Tasarımcı🌟
öncelikler güzel bir çalışma ellerinne sağlık yalnız yazılar alınmış zeminin üzerine atılmış gibi duruyor tasarımı bozuyor

Teşekkür ederim , evet haklısınız bu biraz eski çalışmam tasarıma ilk başladığım zaman yani ilk davetiye tasarımım diyebilirim ilk tasarımlarımdan : ) şimdi o hataları az'a indirmeye çalışıyoruz...