Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kosmodisk web tasarım

Esgraf

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
merhaba arkadaşlar yeni bi tasarım yapmaktayım takıldığım içimede sinmeyen bikaç nokta var sizlerinde yorumlarına ihtiyacım var

içime sinmeyen yerler canlı destek , kadının durduğu arka plan son yazısı bel sırt ağrı yazısı o bölgede tıkandım artık kaçgündür aralıksız tasarm yapıyorm bunaldım artık yardım edin:)

cosmodisc.jpg

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Bence gayet temiz bir çalışma olmuş.Sadece bel ve sırt ağrılarına yazısının fontunu değiştirsen yeterli bence.
Emeğine sağlık.

finfik

👑Efsanevi Grafiker👑
Eline sağlık... güzel olmuş..

child_play

♾️Grafik Gurusu♾️
Bu haliyle de güzel. Eline sağlık. "Canli Destek" bölümünde font hatası var. "canli" olmuş.
Dikkat çekilmek istenen "bel ve sırt ağrılarına son" yazısı ise kadın görselini sağa, yazıyı kadının soluna alman gerektiğini düşünüyorum. Emeğine sağlık.

gizli

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.nanorator.com
Eline sağlık güzel bir çalışma olmuş evet canlı destek hattı olan kadının orda pek farkedilmesede ufak gözü rahatsız eden estetik bakımından hoş olmayan görüntü var.

Bence oraya backrount fontunda bir boton yap botonun içine kadını yerleştir canlı destek yazsını yaz diyeceğim ama uygulandığında nasıl gözükecek bilemem başarının devamını dilerim.

SZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Güzel omuş ellerine sağlık...

Esgraf

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Önerileriniz için teşekkürler arkadaşlar o canlı destekteki i yi bilyrm fontta yok silecektim bittikten sonra yarın devam ederim inş güzel şeyler çıkar :)

hasankolay

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Güzel çalışma.Ben olsam content kısmındaki "kosmodisk nedir ve etkileri nelerdir" kısmı ve açıklaması için bold bir text fontu kullanmazdım.İnce arial font daha uygun olur diye düşünüyorum.
İyi çalışmalar...