Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Koza Halı Kurumsal Kimlik Çalışmam

slhoz

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Fikirlerinizi sunarsanız sevinirim arkadaşlar.

kozasunum.jpg

Benzer konular

WitherSpooN

🌱Yeni Üye🌱
Bence çok hoş olmuş.Logo çok hoşuma gitti.Harflerin halı formuna sokulması iyi bir düşünce.Tebrik ederim.

grafike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Arkadaşım çok başarılı bir çalımma eline sağlık.

Mehmet NAS

♾️Grafik Gurusu♾️
öztürk, amaca uygun bir çalışma elinize sağlık.

slhoz

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Teşekkür ederim arkadaşlar, beğenmenize sevindim.

Tollyver

🏆Pro Tasarımcı🏆
çalışma çok başarılı, logoyu gerçekten iyi düşünmüşsün.. ama zarf ve kartvizitte zemin kullanma bence, hatta zeminde kullandığın açık kahve rengi, üstte ve alttaki siyah zeminlerin yerine kullanmayı bir dene ;)

slhoz

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Teşekkür ederim Tollyver, bu 3 lü renk kombinasyonunu değişik şekillerde, senin söylediğin şekilde de denemiştim. Aslında öyle de hoş oluyor.

gunesinkizi

🏆Pro Tasarımcı🏆
emeğinize sağlık, gerçekten güzel bir çalışma olmuş.

slhoz

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
teşekkür ederim, beğenmenize sevindim.

ataaa

🌟Usta Tasarımcı🌟
çok şık oldugunu söylemeliyim koza çok karakteristik bir duruşa sahip tebrikler..kurumsal kımlıklerı hazırlarken şablonmu kullanıyorsun? benım sablonum vardı tum olculer ıle yani ama kayboldu bulamıyorum paylasabılırsen cok sevınırım ;)

tdogan86

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.fenomen.web.tr
çok başarılı br çalışma olmuş eline emeğine sağlık. sadece zarftaki zemin rengi sıkıntı yaratabilir gibime geldi. çünkü üzerine yazı yazılacak veya stiker ile adres yapıtırılacak. yazı okunaklı olmaya bilir, stiker şeklinde adres yapıştırılırsa beyaz sırıtır kötü durabilir. bir de işin teknik boyutu var. zarflar genelde hazır alınıp matbaada üzerine baskı olur. baskı makinasının etek makas gibi bölümleri vardır. uzun kenarlarından birine 11 mm den daha yakın herhangi birşey basamazsın. buna makas payı denir. yani uzun kenarlardan biri sıfır olabilirken bir tanesi en az 11 mm boşluk bırakılarak çalışması gerekmektedir.

slhoz

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çok başarılı br çalışma olmuş eline emeğine sağlık. sadece zarftaki zemin rengi sıkıntı yaratabilir gibime geldi. çünkü üzerine yazı yazılacak veya stiker ile adres yapıtırılacak. yazı okunaklı olmaya bilir, stiker şeklinde adres yapıştırılırsa beyaz sırıtır kötü durabilir. bir de işin teknik boyutu var. zarflar genelde hazır alınıp matbaada üzerine baskı olur. baskı makinasının etek makas gibi bölümleri vardır. uzun kenarlarından birine 11 mm den daha yakın herhangi birşey basamazsın. buna makas payı denir. yani uzun kenarlardan biri sıfır olabilirken bir tanesi en az 11 mm boşluk bırakılarak çalışması gerekmektedir.

Teşekkür ediyorum, basıma gidecek bir çalışma değil, hayali bir firma.

h6soft

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Harika olmuş elinize sağlık

artcafe

🌱Yeni Üye🌱
Budur :)
Sunumla bütünleşince, etkilenmemek zor

serhado12

🌱Yeni Üye🌱
çok basit ve renk uyumu yok zaten sen en iyisi bu işi bırak