Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kuaför için logo...

muratz

🏅Acemi Tasarımcı🏅

Müşteri diğer kuaförlerden farklı olmak istediğini, alışılmış kalıpları istemediğini, özelikle kadın , saç gibi sembollere taraftar olmadığını belirtince..Ben yine de ikinci çalışmada rahat edemeyip" kuaförün müşteri kitlesi ne olursa olsun sonuçta güzellik öğesini önde tutan bayan kitledir ve kendini resimde göreceğibir güzellikle özdeşleştrimelidir diyerek kadın sembolünü ekledim...

Çanta vs. promosyon uygulamaları safhasında birza daha değişti...Resim kesinlikle olmasın dendi, yankı kelimesi de imajlandırılsın (!) ..hmmm

Sonuçta hiçbiri olmadı..Yanılmıyorsam bi yarısı kırmızı bi yarısı siyah olan dikdörtgen bir tasarım seçildi...Uygulamada ondan da vazgeçildi..Ben o ellerde durmadım gari, ne ettiler bilmem!

Benzer konular

grafipapatya

♾️Grafik Gurusu♾️
arkadaş diğer çalışmalar gözükmüyor...

muratz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Evet , dün önizlemede ve normal konumda gözüküyordu ilk yüklediğimde...Bi daha uğraşıp yükleyemeyeceğim ki zaten istesem de imkansız, zira dün akşam bilgisayarım geri döndürülemez biçimde çökerek format edildi.Çalışmalara ve yüzlerce font, binlerce clipart ve resource dosyasına elveda dedim.. :(

gommes45

🏆Pro Tasarımcı🏆
ben bir tek çalışma görüyorum oda gördüğüm kadarıyla bitmemiş üzerinde biraz daha çalışılması gerekiyo gibi geldi bana

muratz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Doğrudur sadece bir çalışma çıkmış, o da fikir vermesi açısından yeterli ...Promosyon çanta üzerine uygulama resmi o.( Diğerleri gitti zaten, istesem de artık koyamam.)
Daha yeni çalışmalarla döneceğim inşaallah..Çalışmayı zaten belli bir safhadan sonra buraya yükleyerek paylaşıma açıyorum ki sektör içinde çalışan arkadaşlara da tavsiyem budur.
Nihayetinde internet ortamı ve her şekilde insanlar rastgele bir google search sonucu foruma gelebilir..
Ürettiğiniz logo özellikle orijinalse , siz işi baskı aşamasına vermeden bir başka firmanın logosu olarak tasarımınızı görebilirsiniz.Yaşanmamış zannetmeyin..Hemen hepimiz bir logo vs. yapmadan önce farklı örnekler için interneti karıştırmıyor muyuz?
Bu hatırlatmayı da tüm grafiker arkadaşlara acizane bir tavsiyem olarak yapmış olayım.