Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kuaför Salonu Kartvizit Çalışmam

tirilye

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Kuaför Salonu Kartvizit Çalışması. Müşteri işi onayladı.
kuafrfat304htamamsatasa.jpg

artdevil

👑Efsanevi Grafiker👑
çalışma güzel olmuş renk sektöre göre çok uygun fakat yukarıdaki barkot gibi olan çizgilere anlam veremedim çok yalnız kalmış
paylaşım için teşekkürler ellerine emeğine sağlık

grafically

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kuaförlerin rengi mi olurmuş rengin sektöre uygun olması kelimesine katılmıyorum, her işletmenin bir kimliği var, bir rengi var, önemli olan onu yansıtması, şimdi bu renk bu sektöre gidiyor diye herkes aynı rengi kullanırsa kimsenin birbirinden bir farkı olmaz, kartvizite gelince şık olmuş, o barkoda benzer kısım çok alakasız olmuş sanki tutma yeri yapılmış gibi.. ii çalışmalar

tirilye

🏅Acemi Tasarımcı🏅
O kısmı saç gibi düşünmüştüm. Hani bayanlar kuaförde başını arkaya yaslar saçlar geriye doğru gider ya... Şimdi içime kurt düştü acaba gerçekten koymasamıydım ?

grafically

🏅Acemi Tasarımcı🏅
biraz daha kıvrımlı saçı ilk görüşte anımsatan öğeler kullansan daha iyi olurmuş, ikinci baskıda değiştirirsin.

kurtçoban

🌱Yeni Üye🌱
Bence o sağ üstteki kısım çok ta alakasız olmamış. o olmasaydı çok boş olurmuş. sen saç olarak düşünmüşsün ben ilk baktığımda tarak gibi gördüm, eğer saç gibi görünmesini istiyorsan grafically arkadaşımın dediği gibi daha kıvrımlı bir hale getirirsen olur. eline sağlık

jeliboncuk

🌱Yeni Üye🌱
Bencede hoş olmuş ve o çizgiler çok daabes değil aslında... Eline sağlık

denisegein

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.freelancegrafiker.net
Bence o sağ üstteki kısım çok ta alakasız olmamış. o olmasaydı çok boş olurmuş. sen saç olarak düşünmüşsün ben ilk baktığımda tarak gibi gördüm, eğer saç gibi görünmesini istiyorsan grafically arkadaşımın dediği gibi daha kıvrımlı bir hale getirirsen olur. eline sağlık

Bende tarak olarak düşündüm, ve alakasız durmuyor kaldırısan hoş olmaz gibi geldi. Tam altına gelecek şekilde güzel bir slogan yazabilirsin ozaman anlamını korur diye düşünüyorum.

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
kuaförlerin rengi mi olurmuş rengin sektöre uygun olması kelimesine katılmıyorum, her işletmenin bir kimliği var, bir rengi var, önemli olan onu yansıtması, şimdi bu renk bu sektöre gidiyor diye herkes aynı rengi kullanırsa kimsenin birbirinden bir farkı olmaz, kartvizite gelince şık olmuş, o barkoda benzer kısım çok alakasız olmuş sanki tutma yeri yapılmış gibi.. ii çalışmalar

Yorumunuzu nerede ise 1 sene önce yapmış olmanıza rağmen cevaplamadan edemedim.
' Firmaların özel rengimi olurmuş? '
Evet efendim olur. Bu yoldan geçen bir insanın, sizin, bizim yaymış olduğumuz bir düşünce değildir.
Psikolojik olarak etkisi kanıtlanmış renklerden bahsediyoruz.

Kuaför sektörünün rengi derken arkadaş bayanlara hitap eden bir renk oluşunu kastetmiş. Bunun haricinde örneğin turuncu ve kırmızı renk tonlarının iştah açıcı bir renk olduğu kanıtlanmıştır. Bu nedenle gıda sektöründe kullanılması alışılagelmiş bir görüntüdür. Yani bilginiz olsunki başka yerlerdede 'olurmu öyle şey' diyerek bilgisiz kalmayın...

su.perisi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tebrikler güzel çalışma olmuş elinize sağlık..

djtornado

🏅Acemi Tasarımcı🏅
estetik ve şık bir tasarım olmuş kardesım eline saglık.

KGKG

🌱Yeni Üye🌱
guzel olmus elıne saglık... cızgılerı asagı uzatsaydn daha mı ıyı olurdu bılmıyrm sankı barkod havası var ama guzl :)