Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Küçük ama Etkili Bir Problem...

By_ShaDoW2

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhabalar arkadaşlar;
İşverenim bana PNG(fireworks) formatında kartvizit ve broşür çalışmaları gönderdi. Benden bunun baskılarını almamı istedi, bende bu çalışmaları baskı için internet üzerinden çalışan bir firmaya gönderdim fakat çalışmalarımın baskıya uygun olmadığını söylediler.. Bende ' tiff ' formatında gönderirsem basabilirmisiniz diye sordum ama "hayır, PDF olursa daha iyi olur" dediler .s (ben tiff formatının baskıya en uygun format olduğunu sanıyordum.)

Şimdi; ben PNG formatındaki çalışmaları hiçbi renk ve efekt kaybı olmadan PDF'e nasıl çevirebilirim?
Bu konuda yardımcı olabilirseniz çok mutlu olup, az da olsa artık bişeyler öğrenmeye başladığımı düşünebilirim... Şimdiden teşekkür ediyorum... :angel: :smile:

socak

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.animatasarim.com
babacan png formatını pdf ye çevirmen için pdf converter programlarından herhangi birini kullanman gerekir yada şöyle yaparsanda olur elindeki tif dosyasını adobe illustrator yada photoshop ile aç sonra dosya farklı kaydet seçeneği ile pdf ye çevirebilirsin tif dosyasını, yada export da edebilirsin ama bundan sonra çalışmalarını adobe illustrator yada photoshop gibi grafik programlarında yapmanı tavsiye ederim sonuç olarak fireworks bir grafik programı değil web arayüz geliştirme programıdır .

By_ShaDoW2

🏅Acemi Tasarımcı🏅
babacan png formatını pdf ye çevirmen için pdf converter programlarından herhangi birini kullanman gerekir yada şöyle yaparsanda olur elindeki tif dosyasını adobe illustrator yada photoshop ile aç sonra dosya farklı kaydet seçeneği ile pdf ye çevirebilirsin tif dosyasını, yada export da edebilirsin ama bundan sonra çalışmalarını adobe illustrator yada photoshop gibi grafik programlarında yapmanı tavsiye ederim sonuç olarak fireworks bir grafik programı değil web arayüz geliştirme programıdır .

Sonuna kadar haklısın fakat dediğim gibi, çalışmaları işverenim yapıp gönderdi.o da fireworks'tan başka bi program kullanamıyor...(bende işe yeni başladım bu arada, yoksa ben yapardım da...)
Çok Teşekkür ederim, artık yapcaz bi şekilde... Muğla'ya selamlar:tongueout::smile:

socak

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.animatasarim.com
aleyküm selam, dediğim gibi png tif'e çevir ve onuda adobe illustrator yada photoshopda aç farklı kaydet pdf olarak işini halledicekdir rica ederim sorununa bi nebze çözüm uretebilmişsek ne mutlu bize kolay gelsin iyi çalışmalar :)