Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kül Altındaki Kor (Tiyatro Afişi)

Mirga

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Merhaba geçen sene yaptığım bir tiyatro oyun afişi sizlerle paylaşmak istedim 15 dakikada yaptığımı hiç unutmuyourm olduğu gibi yayınlamak istedim oyundan bir gün önce ne yazıkkı yapıldı bende oyunda rol alıyordum :)

ŞENGÜL BOZKURT

🌟Usta Tasarımcı🌟
fontu değiştirmelisin bence... hem türkçe karakter kullan hem de afişe daha uygun karakter... eline sağlık...

BlacK_HaZe

🏅Acemi Tasarımcı🏅
resimlerin kenarlarını blurlasan daha güzel bir görüntü oluşur..resimlerin kenarlarında beyazlıklar kalmış..yapıştırıldığı belli yani..ayrıca daha farklı,göze hoş gelen bir font seçmelisin..

baranbeyy

🌟Usta Tasarımcı🌟
Kurdelalar sanki yanlış yerde gibiymiş gibi duruyor. Ok erkek haç kadın olsaması lazım.Yani papyon erkek.Kurdela kadın

alperdbk

🌱Yeni Üye🌱
bence zemın rengını degıstır cok boguk kalmıs.baslıgın fontu guzel ama oyuncuların ısımlerını duz bı karakterle yazarsan daha ıyı olur bence.renk kullanımına dıkkat bıde
Kolay gelsın

Mirga

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
teşekkür ediyorum değerli yorumlarınızdan dolayı

hknmbn

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.siluettanitim.com
değerli arkadaşım orda birlikteliği vermek açısından öle yaptık

=>

Afiş Kendini Tam Anlatamamış Demekki.Ben de Aynı Şeyi Düşündüm Hatta Papyon Kurdale Yerine Erkeğe Kravat Bayana Fötr Şapka Geldi Aklıma.. Kravat Bayana Sarılırken fln fln.. Hayal Gücü İşte. Oynanması Lazım Biraz.. Eline Sağlık..

Mirga

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
değerli yorumundan dolayı teşekkür ediyorum hocam :)