Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Küp Şeker Kutusu

selimArslanoğlu

🌟Usta Tasarımcı🌟
JaVWL.jpg

Benzer konular

ucep

🌱Yeni Üye🌱
hangi progrmla yaptınız acaba ?

freec

🌱Yeni Üye🌱
ambalajınızı başarılı buldum, birde bende şuan şekerle ilgili bir çalışma hazırlıyorum eğer elinizde yüksek çözünürlüklü küp şeker fotoğrafı varsa atabilirmisiniz?

kelebek_fly

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ordaki mumları anlayamadım işin açıkcası biraz karışık geldi bana çok şey kullanılmış gibi ortadaki mavi geçiş kalkmalı belki yada daha açık renk olmalı sanki yinede ellerinize sağlık emek vermişsiniz

Braveart

♾️Grafik Gurusu♾️
Doğrusunu söylemek gerekirse çalışma üzerinde sırıtan bazı şeyler mavcut.
Birincisi o 3'lü mum firmanın logosu ise eğer üst sayfada kullanmayın, tabanda bilgilerin olduğu ksıımda kullanın, hiç hoş gözükmemiş, sanki kutu içinde şamdan varmış gibi.
İkincisi o tüy çizimi nereden geldi aklınıza, şeker kutusunda öyle bir motif!!! Krem kutusu olsa belki anlarım.
Üçüncüsü kapağın üst kısmında şekerlerin altına gelen kısımdaki hareketli bantlar çok sert olmuş, karmaşa yaratmış ve şekerleri geri plana itmiş.

Düşüncelerim bunlar.

Kolay gelsin.

grafiker_emrah

♾️Grafik Gurusu♾️
sadece renkler hoşuma gitti... tasarım yönünden zayıf ve boş bir ktu çalışması ayrıca herkes gibi bende o mumlara takıldım ne işş :D :D

selimArslanoğlu

🌟Usta Tasarımcı🌟
değerli yorumlarınız için çok teşekkürler dediğiniz bir çok konuda haklısınız lakin elazığın kendi üretimi olması sebebiyle elazığ şartlarına ve satış görseline uygun hazırlandı burda jan jan :) önemlidir mumlar elazığ'ı temsil ediyor (Çayda Çıra) iş onayladı bu hali ile ve pazara sunuldu şuanki satış grafiği elazığ'da 2 sırada Kırmızı olsun 5 Kuruş Fazla olsun :) :) :)

plenty

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
değerli yorumlarınız için çok teşekkürler dediğiniz bir çok konuda haklısınız lakin elazığın kendi üretimi olması sebebiyle elazığ şartlarına ve satış görseline uygun hazırlandı burda jan jan :) önemlidir mumlar elazığ'ı temsil ediyor (Çayda Çıra) iş onayladı bu hali ile ve pazara sunuldu şuanki satış grafiği elazığ'da 2 sırada Kırmızı olsun 5 Kuruş Fazla olsun :) :) :)

O zaman hayırlı olsun, tebrik ederim :wink::smile:

MusTafaErsoy34

🌱Yeni Üye🌱
yalnız yazıları converted etmediğiniz için sol üstte birbirine binmişler :)

Erkan ERGEN

🏆Pro Tasarımcı🏆
çalışma için arkadaslar yeterince yorum yapmışlar ben tekrarlanan söz dizimine takıldım. küp küp şeker gibi oluyor firma isminde küp ibaresi geçmesi nedeni ile ikinci kez küp şeker belirtilmesine gerek yok. ya da logodan uzaklaştırılarak kullanılması gerekir. Aksi halde tekrarlanan söz dizimi okuyanda itici izlenim uyandırır. Tüketiciler söylemesi kolay şeyleri alır. Şöyle ki. bir markete gidip el küp küp şeker varmı diye sormaz sanırım. okurken aklıma beş tas has hoşaf deyimi geldi. Elinize emeğinize sağlık. Kanımca; logodan ürün ismini uzaklaştırırsanız ya da bir "küp" kelimesini düşerseniz daha iyi olur. kolay gelsin ve iyi çalışmalar.

selimArslanoğlu

🌟Usta Tasarımcı🌟
çalışma için arkadaslar yeterince yorum yapmışlar ben tekrarlanan söz dizimine takıldım. küp küp şeker gibi oluyor firma isminde küp ibaresi geçmesi nedeni ile ikinci kez küp şeker belirtilmesine gerek yok. ya da logodan uzaklaştırılarak kullanılması gerekir. Aksi halde tekrarlanan söz dizimi okuyanda itici izlenim uyandırır. Tüketiciler söylemesi kolay şeyleri alır. Şöyle ki. bir markete gidip el küp küp şeker varmı diye sormaz sanırım. okurken aklıma beş tas has hoşaf deyimi geldi. Elinize emeğinize sağlık. Kanımca; logodan ürün ismini uzaklaştırırsanız ya da bir "küp" kelimesini düşerseniz daha iyi olur. kolay gelsin ve iyi çalışmalar.

dile getirdiğiniz konuyu bende söyledim lakin müşteri bu şekilde olması için ısrar edince yapacak bir şey kalmadı :) yorumunuz için tşkler.