Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar, yeni üye oldum ve çoğu çalışmalrı inceledim. Bende kendi hazırladığım logolarımı beğeninize sunmak istedim. Görüşlerinizi belirtirseniz kendimi geliştirme açısından bana yön verecektir.
bence gayet başarılılar. 1. çalışmadaki gençhost yazısının bulunduğu kutucugun rengi daha farklı olursa daha mı iyi olur acaba? tebrikler başarının devamını dilerim
bence gayet başarılılar. 1. çalışmadaki gençhost yazısının bulunduğu kutucugun rengi daha farklı olursa daha mı iyi olur acaba? tebrikler başarının devamını dilerim
Bence iki logodada daha başarılı font'lar seçilebilirdi, bu hali ile malesef pekte hoş gözükmüyorlar göze, ilk logoda seçilen renkler çok cansız ve logonun yapısında iş ile herhangi bir bağıntı kuramadım.
İkinci logoya gelirsek görüntüde bir icon'un üzerine yazı yazılmış gibi duruyor açıkçası. Hatta "AST BİLİŞİM" yazısının uygulanışına bakıldığında sanki arkadaki dünya hazır kullanılmış gibi?