Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kurumsal 2 Logo Çalışmam

harmedesign

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.harmedesign.com
Arkadaşlar, yeni üye oldum ve çoğu çalışmalrı inceledim. Bende kendi hazırladığım logolarımı beğeninize sunmak istedim. Görüşlerinizi belirtirseniz kendimi geliştirme açısından bana yön verecektir.

16799005db3.jpg

özzlemm

♾️Grafik Gurusu♾️
bence gayet başarılılar. 1. çalışmadaki gençhost yazısının bulunduğu kutucugun rengi daha farklı olursa daha mı iyi olur acaba? tebrikler başarının devamını dilerim

harmedesign

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.harmedesign.com
bence gayet başarılılar. 1. çalışmadaki gençhost yazısının bulunduğu kutucugun rengi daha farklı olursa daha mı iyi olur acaba? tebrikler başarının devamını dilerim

Teşekkür ederim. Bu iki logo kullanılmakta. Değişiklik yapamam fakat daha iyi nasıl olabilirdi fikir almak istedim.

erdemirs

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.re-imagination.com
Bence iki logodada daha başarılı font'lar seçilebilirdi, bu hali ile malesef pekte hoş gözükmüyorlar göze, ilk logoda seçilen renkler çok cansız ve logonun yapısında iş ile herhangi bir bağıntı kuramadım.

İkinci logoya gelirsek görüntüde bir icon'un üzerine yazı yazılmış gibi duruyor açıkçası. Hatta "AST BİLİŞİM" yazısının uygulanışına bakıldığında sanki arkadaki dünya hazır kullanılmış gibi?