Çalışmaların genel olarak göze hoş görünüyor. Fakat ilk çalışmandaki MertMutfak çalışmanı beğenmediğimi söylemek isterim.
Öncelikle ilk çalışmadaki mutfak malzemesi tam olarak nedir belli değil. Sanırım döner tezgahı gibi bir şey ama rengi neden mora çalıyor.
Yİne aynı çalışmadaki kartvizit örneklerinde eğrilerinde bir sorun var gibime geldi. Ucu kesik gibi duruyor. Ama diğer çalışmalardaki eğriler uçları kesik değil.
gülümser;18103' Alıntı:sayanora amblemlerinden 1-6 güzel renkleri çok güzel yakıştırmışsın
kırlangıç restorant amblemi güzel olmuş üstün hizmet, üstün kaliteyi tekrar üst üste yazmaya gerek yok bence beyaz olan yeterli ayrıca hayallerinizin sınırsız isteğine tek cevap orda pek hoş olmamış birde restorantın tanıtımındaki renkli resimler olmadan bence daha hoş gözükecek tabii bu benim görüşüm
ama çalışmalar genel olarak güzel ellerine sağlık
miço;18077' Alıntı:Mert Mutfağın antetli kağıdında logoamblemi ve eğimleri çok büyük kullanmışsın metin alanı çok küçük kalmış, Son çalışmanda da neden nois verdin anlayamadım yazıya... Hücreyi beğenmedim kusura bakma... Onu dışında başarılı işler...![]()