Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
teşekkürler Adobe Photoshop'da yaptım çok kolay sizlerde yapabilirsiniz sadece bir harf seçip (sssssssssssssssssssssssssss) bu şekilde ben bunları s hafleri ile yaptım (layer) yerinde şeçip sağ tıklıyorsunuz (Rasterize Type) seçeneğini seçtikten sonra yazıyı layer haline getiriliyor. diyer işlem ise (Filter'den + Blur + Motion Blur) seçip isteğinize göre şekillendirip ok tıklıyorsunuz. asıl işlem ise (sss) layer seçip (Ctrl t) yapıp kenarlardan uzatarak yada kısaltarak isteğinize göre şekil veriyorsunuz umarım anlamışsınızdır
Çok harika ! bu tür çalışmaları en az 1600-2400 ebatlarında falan koysanızda biz alakası olmayanlarda faydalanabilsek. bence çok güzel bir çalışma .umarımdevamında bir buket halinde yüklersiniz.
teşekkürler arkadaşlar nasıl yapıldığını anlattım sizlerden de farklı şeyler orataya çıkacağına inanıyorum tabi elim boş olduğu zamanlar yapıyorum ilginç şeyler sizlerlede paylaşmak isterim