Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

kuşların izleri

Feride ATAMER

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
01uv2.jpg

kuşların izleri

Son düzenleme:

Benzer konular

oeon

🌱Yeni Üye🌱
bunu hangi programda ve nasıl yaptınız? biraz bahsedebilir misiniz? çünkü bu çok güzel..

Feride ATAMER

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
:)

teşekkürler Adobe Photoshop'da yaptım çok kolay sizlerde yapabilirsiniz sadece bir harf seçip (sssssssssssssssssssssssssss) bu şekilde ben bunları s hafleri ile yaptım (layer) yerinde şeçip sağ tıklıyorsunuz (Rasterize Type) seçeneğini seçtikten sonra yazıyı layer haline getiriliyor. diyer işlem ise (Filter'den + Blur + Motion Blur) seçip isteğinize göre şekillendirip ok tıklıyorsunuz. asıl işlem ise (sss) layer seçip (Ctrl t) yapıp kenarlardan uzatarak yada kısaltarak isteğinize göre şekil veriyorsunuz umarım anlamışsınızdır:)

sheker

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
hm bende böyle değişik şeyler yapıyorum bu da güzel olmuş ellerinize sağlık ama daha canlı renkler olsaydı keşkee

Ressam Halil ŞİKAR

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Çok harika ! bu tür çalışmaları en az 1600-2400 ebatlarında falan koysanızda biz alakası olmayanlarda faydalanabilsek. bence çok güzel bir çalışma .umarımdevamında bir buket halinde yüklersiniz.

Feride ATAMER

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
teşekkürler arkadaşlar nasıl yapıldığını anlattım sizlerden de farklı şeyler orataya çıkacağına inanıyorum :) tabi elim boş olduğu zamanlar yapıyorum ilginç şeyler sizlerlede paylaşmak isterim :)