Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bence alttakı yazı hariç gayet iyi ve başarılı yazı bold olursa yada daha iyi bir font veya EXZOTC D 350 gibi bir font seçebilirsin. ayrıca yüzeyde ürün olmamasını tuttum bende isterim ürünsüz kapak tasarımları ama müşterileri ikna edemiyorum. merak uayndırmalı ve uyandırıyorda ellerine sağlık
Ben yorum yapan arkadaşlara katılamadığımı belirterek başlamak isterim...Bence on numara bir iş çıkartmışsın ki notum çok kıttır...
Altta yer alan yazı hem light oluşu hemde rengi ile son derece uyumlu olmuş. Eğer sayı Sonbahar sayısı ise dönemi vurgulamak için bundan daha güzel renk olurmu?... yapraklarla çok güzel bir ton uyumu sağlamış...Renk seçimin son derece başarılı.
Gelelim ışığın yarattığı dalgalara...buda önüne kattığı sonbahar yapraklarını savuran rüzgarı vurgulaması açısından son derece yerinde olmuş. Son derece sade...bir o kadar da vurucu bir kapak... Bence sayısını...fiyatını...barkodunu koy...varsa bir iki başlığını gir ve yolla.